Καθοριστική η επέμβαση της πυροσβεστικής στα θανάσιμα τροχαία

Mayfair_Club
Καθοριστική ήταν η συμβολή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σπάρτης και Τρίπολης στην επιχείρηση απεγκλωβισμού θυμάτων και τραυματιών, απόρροια του τροχαίου δυστυχήματος...
Τρίτη, 07 Οκτώβριος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθοριστική η επέμβαση της πυροσβεστικής στα θανάσιμα τροχαία
Καθοριστική ήταν η συμβολή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Σπάρτης και Τρίπολης στην επιχείρηση απεγκλωβισμού θυμάτων και τραυματιών, απόρροια του τροχαίου δυστυχήματος με τρεις νεκρούς, που σημειώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής 5/10, στο 27,6 χλμ. της ΕΟ Τρίπολης- Σπάρτης. Στον τόπο του συμβάντος μετέβησαν έντεκα πυροσβέστες με πέντε οχήματα από την ΠΥ Σπάρτης και την ΠΥ Τρίπολης, οι οποίοι με τη χρήση της διασωστικής σειράς ανέσυραν από το ένα όχημα, βαριά τραυματισμένο τον Λ.Π., ετών 60, και νεκρούς την Μ.Α., ετών 48 και τον Λ.Δ., ετών 22. Οι  παραπάνω παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
Λίγες ώρες αργότερα, στις 23.15΄ της Κυριακής, η πυροσβεστική δέχτηκε κλήση για συνδρομή σε ένα ακόμη τροχαίο που συνέβη στο 27,5 χλμ. της ΕΟ Τρίπολης-Σπάρτης, όταν ΙΧ όχημα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 55χρονος οδηγός του Μ.Μ.
Στην επιχείρηση απεγκλωβισμού έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα. Ο νεκρός οδηγός του οχήματος παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος