Συλλυπητήριο των εκπαιδευτικών για το χαμό της Χρ. Λιβανού

Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια της εκπαιδευτικού Χρυσούλας Λιβανού από τον Άγιο Νικόλαο Βοιών, εκφράζει με ανακοίνωσή...
Τετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήριο των εκπαιδευτικών για το χαμό της Χρ. Λιβανού
Τα θερμά του συλλυπητήρια για την πρόωρη απώλεια της εκπαιδευτικού Χρυσούλας Λιβανού από τον Άγιο Νικόλαο Βοιών, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ «Γιάννης Ρίτσος». Συγκεκριμένα, αναφέρει:
«Η συναδέλφισσα μας έφυγε τόσο νωρίς από κοντά μας  σε ηλικία μόλις 44 χρονών. Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το θεάρεστο έργο της στην εκπαίδευση. Υπηρέτησε ως μόνιμη εκπαιδευτικός για 13 χρόνια σε δημοτικά σχολεία του νομού Λακωνίας και τα τελευταία 6 χρόνια υπηρετούσε στο 12/θ Δημοτικό Σχολείο της Νεάπολης.
Μεγάλη απώλεια για όλους τους συναδέλφους  η είδηση του χαμού της Χρυσούλας, μεγάλη απώλεια όμως και για τους μαθητές της. Η δυναμική μας Χρυσούλα έλεγε ότι οι μαθητές της και το σχολείο που υπηρετούσε την κρατούν στη ΖΩΗ σʼαυτή τη δύσκολη μάχη που έδινε με την υγεία της.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προτείνει στους συναδέλφους  της Εκπαιδευτικής Περιφέρειας μας στις 1/9/2014 να κρατήσουν ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της αγαπητής  συναδέλφισσάς μας».
Σε ένδειξη ελάχιστης συμπαράστασης το ΔΣ του Συλλόγου θα καταθέσει ένα χρηματικό ποσό στη μνήμη της στο σύλλογο «Φλόγα».
Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε το απόγευμα της Τρίτης 26/8 στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου στον Άγιο Νικόλαο Βοιών. Στην εξόδιο ακολουθία παρέστησαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου του «Γ. Ρίτσου», καθώς και εκπαιδευτικοί του συλλόγου που κατέθεσαν στεφάνι στη σορό τής εκλιπούσας.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti