Προσλήψεις προσωπικού στην Ε΄ ΕΠΚΑ

Θέσεις εποχικού προσωπικού για αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία αρμοδιότητάς της προκήρυξε η Ε΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Σπάρτης.Πρόκειται για...
Τετάρτη, 25 Ιούνιος 2014 03:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προσλήψεις προσωπικού στην Ε΄ ΕΠΚΑ
Θέσεις εποχικού προσωπικού για αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία αρμοδιότητάς της προκήρυξε η Ε΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Σπάρτης.
Πρόκειται για πέντε συνολικά θέσεις 4μηνης σύμβασης, που αφορούν σε ημερήσιους φύλακες, νυχτοφύλακες και καθαριστές/-στριες, σε διάφορους Δήμους της Λακωνίας.
Αναλυτικά, θα προσληφθούν τρία άτομα ειδικότητας ΔΕ Ημερησίων Φυλάκων, ένα για τους αρχαιολογικούς χώρος Γυθείου και Ταινάρου Δήμου Ανατολικής Μάνης, ένα για το Μουσείο Νεάπολης Βοιών, τους αρχαιολογικούς χώρους Νεάπολης, Γεραντώνια και Πλύτρα Δήμου Μονεμβασιάς και ακόμα ένα για το Λόφο Αγίου Στεφάνου, Ακριές του Δήμου Ευρώτα.
Παράλληλα, η Ε΄ ΕΠΚΑ ζητά ένα άτομο ειδικότητας ΔΕ Νυχτοφυλάκων για το αρχαιολογικό Μουσείο Νεάπολης Βοιών και ακόμα ένα άτομο ειδικότητας ΥΕ Καθαριστών/-στριών για γραφεία, Μουσεία και αποθήκες, αρμοδιότητας της Υπηρεσίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti