Διακοσμήστε ανοιξιάτικα την πόρτα του σπιτιού σας

Παρασκευή, 29 Μάρτιος 2019 20:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοσμήστε ανοιξιάτικα την πόρτα του σπιτιού σας

Η Άνοιξη έχει ήδη φτάσει και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φτάνετε στο σπίτι ύστερα από μια κοπιαστική ημέρα και να αντικρίζετε μια χαρούμενη, φωτεινή, ανοιξιάτικη διακόσμηση, πριν καν μπείτε μέσα στο σπίτι σας.
Η διακόσμηση με λουλούδια στην πόρτα της εισόδου του σπιτιού σας μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση κάθε φορά που επιστρέφετε σπίτι και, φυσικά, να ομορφύνει συνολικά την είσοδό σας. Γι’ αυτό τολμήστε το και εμπνευστείτε από τις παρακάτω ιδέες.

Extra Tip: Αν η πόρτα σας διαθέτει κεντρικό πόμολο, προτιμήστε να περάσετε από αυτό τις κατασκευές σας, έτσι ώστε να είναι κρεμασμένες στην πόρτα σας. Εναλλακτικά, τοποθετήστε τις ανοιξιάτικες δημιουργίες σας στο έδαφος, στο πλάι της πόρτας για να δώσετε μία χαρούμενη και φωτεινή όψη στην είσοδο του σπιτιού σας.

Ποτιστήρι. Μετατρέψτε ένα μεταλλικό ποτιστήρι σε βάζο γεμίζοντάς το λουλούδια και νερό. Για να το κρεμάσετε στο κεντρικό πόμολο της πόρτας, μπορείτε είτε να περάσετε το ποτιστήρι από το χερούλι του ή να τυλίξετε σφιχτά με σπάγκο το ποτιστήρι και με τον ίδιο σπάγκο να το κρεμάσετε από το πόμολο. Αν το ποτιστήρι σας είναι μονόχρωμο, χωρίς σχέδια, μπορείτε να τυλίξετε το στόμιο του και τη βάση του με σπάγκο, επίσης, για να το διακοσμήσετε.

Πρωτότυπες και ομοιόμορφες γλάστρες. Τοποθετήστε στη μία άκρη της εισόδου σας μονόχρωμες, μεγάλες γλάστρες σε διάφορα ύψη και σχήματα. Φυτέψτε σε αυτές πολλά και διαφορετικά, πολύχρωμα λουλούδια, που θα κάνουν τον χώρο μπροστά από την πόρτα σας να μοιάζει τόσο φωτεινός και... ανοιξιάτικος.

Κάδρο κορνίζας. Κρατήστε μόνο το κάδρο από μια κορνίζα και κρεμάστε το στην πόρτα. Μπορείτε να τυλίξετε λουλούδια στη μια πλευρά του και να προσθέσετε κορδέλες για ένα ακόμα πιο παιχνιδιάρικο και ανοιξιάτικο αποτέλεσμα. Και να θυμάστε, πως αν η πόρτα σας είναι σε σκούρο χρώμα, προτιμήστε το κάδρο να είναι σε ανοιχτόχρωμες ή μεταλλικές αποχρώσεις, όπως το χρυσό. Αν η πόρτα σας είναι άσπρη και γενικότερα ανοιχτόχρωμη, μην διστάσετε να χρησιμοποιήσετε κάδρα σε έντονα χρώματα.

Ψάθινες Γλάστρες και Καλάθια. Χρησιμοποιήστε ψάθινες, επιτοίχιες γλάστρες, αν θέλετε να κρεμάσετε την κατασκευή σας ή ψάθινα καλάθια κάθε μεγέθους και σχήματος για να στολίσετε το κάτω μέρος, δεξιά και αριστερά από την πόρτα. Προτιμήστε πολύχρωμα λουλούδια για μεγαλύτερη αντίθεση και λευκά άνθη αποκλειστικά για περισσότερη φωτεινότητα στον χώρο.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti