3 tips για να φαίνονται τα μαλλιά σας υπέροχα στις φωτογραφίες

Τετάρτη, 29 Αύγουστος 2018 20:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
3 tips για να φαίνονται τα μαλλιά σας υπέροχα στις φωτογραφίες

Σε μια εποχή όπου η χρήση των social media ακολουθεί καλπάζουσα πορεία, οι φωτογραφίες που βγάζουμε καθημερινά είναι πολλές. Βέβαια, όταν φωτογραφίζουμε μόνες μας τους εαυτούς μας, μπορούμε να εντοπίσουμε με ευκολία και την παραμικρή ατέλεια είτε στα μαλλιά είτε στο μακιγιάζ.
Η αλήθεια είναι ότι ο φωτισμός του σπιτιού συχνά καλύπτει τις ενοχλητικές τούφες των μαλλιών που πετάνε ή τις φύτρες. Τι γίνεται, όμως, όταν βρίσκεστε σε μια επίσημη εκδήλωση και ο φωτογράφος είναι επαγγελματίας; Τα μαλλιά σας σίγουρα δεν είναι όπως νομίζατε ότι φαίνονται.
Παρακάτω θα βρείτε 3 tips που θα κάνουν τα μαλλιά σας να είναι υπέροχα και έτοιμα για κάθε περίσταση και κάθε φωτογραφία.

1. Προκειμένου να κατευνάσετε τις μικρές τούφες μαλλιών που πετάνε και συνεπώς τις «ζωηρές» φύτρες σας, καλό θα ήταν να αρχίσετε να εφαρμόζετε στα μαλλιά σας ένα serum. Το συγκεκριμένο προϊόν τιθασεύει και ενυδατώνει την τρίχα.

2. Αν τα μαλλιά σας συνηθίζουν να είναι ατίθασα κάποιες εποχές του χρόνου, τότε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αρχίσετε τη χρήση προϊόντων που προσφέρουν όγκο και λάμψη στα μαλλιά. Έτσι, η κατανομή του όγκου θα είναι ομοιόμορφη και το look σας εντυπωσιακό.

3. Ποιος είπε ότι τα στημένα μαλλιά είναι και πιο όμορφα; Η αλήθεια είναι πως ισχύει το αντίθετο. Όσο πιο ανάλαφρα είναι τα μαλλιά σας τόσο πιο ωραία, λαμπερά και φυσικά φαίνονται. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα θελήσετε να χρησιμοποιήσετε διάφορα προϊόντα και συσκευές styling, δημιουργήστε ένα επιμελές ατημέλητο look!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti