6 βήματα για να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ

Δευτέρα, 04 Ιούνιος 2018 20:43 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
6 βήματα για να κάνεις το τέλειο μακιγιάζ

Το καλοκαίρι είναι εδώ, η επιδερμίδα θέλει δροσερές υφές στις κρέμες που να την ξεδιψάνε και να την ενυδατώνουν, το μακιγιάζ πρέπει είναι απλό, στοχευμένο, υπάρχουν έξι μικρά και γρήγορα βήματα που δεν πρέπει να παραλείψεις αν θες το makeup look σου να είναι ολοκληρωμένο.

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ. Προετοίμασε την επιδερμίδα σου με ένα ελαφρύ pilling προσώπου. Αν απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα και τους ρύπους από την επιδερμίδα σου και βάλεις ενυδατική κρέμα, το πρόσωπο σου θα σε ανταμείψει και θα αποκτήσει μια φυσική λάμψη που θα δώσει μια φρεσκάδα στο βάψιμο σου.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ. Βρες την σωστή βάση και έπειτα επέλεξε μια απόχρωση foundation που να ταιριάζει στον τόνο του δέρματος σου. Το μυστικό κρύβεται στο σωστό blending, άπλωσε το foundation με υπομονή και σωστά μέχρι να αποκτήσει η επιδερμίδα σου ομοιόμορφη όψη. Συνέχισε βάζοντας στα σημεία που θες να φωτίσεις περισσότερο concealer. Η λατρεμένη Violette, η κορυφαία make up artist που πρόσφατα έβγαλε και μια καταπληκτική σειρά makeup με την Estee Lauder λέει πως τα σημεία στα οποία πρέπει να βάζεις concealer είναι οι παραρινιακές ρυτίδες, η περιοχή γύρω από τα μάτια, και το πηγούνι και ένα λίγο στο άνω χείλος.

ΒΗΜΑ ΤΡΙΤΟ. Υγιής όψη! μην ξεχάσεις να βάλεις λίγο ρουζ, να γίνουν τα μάγουλα σου λίγο πιο ροδαλά. Αυτούς τους μήνες καλό θα ήταν να προμηθευτείς και κάποιο bronzer που να ταιριάζει και φτιάξε γωνίες στο πρόσωπο σου.

ΒΗΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ. Φτιάξε τα φρύδια σου πριν κάνεις το οτιδήποτε. Οι μεγαλύτεροι makeup artists λένε πως τα φρύδια είναι αυτά που “κρατάνε” το πρόσωπο. Αν ξεκινήσεις σχηματίζοντας τα σωστά, τότε το βλέμμα σου θα τονιστεί με πολύ πιο απλές κινήσεις.

ΒΗΜΑ ΠΕΜΠΤΟ. Eyeliner και μάσκαρα χωρίς αυτά τα δύο έντονο βλέμμα δεν έχει. Τόνισε τα μάτια σου και φρόντισε η γραμμή του eyeliner να είναι λεπτή και φορά προς τα πάνω, να ανεβάζει δηλαδή το βλέμμα και όχι να το κατεβάζει. Αν το eyeliner σου φαίνεται δύσκολη υπόθεση προτίμησε ένα eyeliner σε μορφή στυλό.

ΒΗΜΑ ΕΚΤΟ. Τέλεια χείλη:για να μην ξεφύγει το κραγιόν βάλε πρώτα το περίγραμμα και κάνε το γέμισμα με το κραγιόν φροντίζοντας να είναι στην ίδια απόχρωση. Για έξτρα όγκο βάλε μια ελαφριά στρώση από lip gloss

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti