Τα beauty trends στα οποία πρέπει να πεις «αντίο» τη νέα χρονιά

Τετάρτη, 06 Δεκέμβριος 2017 20:13 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα beauty trends στα οποία πρέπει να πεις «αντίο» τη νέα χρονιά

Το 2017 φτάνει στο τέλος του και μαζί του θα πρέπει να αποχωριστούμε κάποιες beauty συνήθειες που βλέπαμε στο Instagram και ακολουθούσαμε στην καθημερινή μας ζωή. Οι αποφάσεις για το New Year Beauty Resolution έχουν ήδη παρθεί από τους ειδικούς. Νέα χρονιά, νέα beauty ρουτίνα. Το 2018 προστάζει την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς και βγάζει out όλα τα επιτηδευμένα looks που είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

1. Έντονα highlights. Σύμφωνα με τους ειδικούς στα θέματα ομορφιάς, οι υπερβολικές λάμψεις και το highlighting στο μακιγιάζ του 2017 έχουν πια κουράσει. Τα highlights είναι out. Η φυσική λάμψη του προσώπου είναι in.

2.  Έντονο contouring. Το 2018 είναι η χρονιά που θα αφήσετε κάτω το πινέλο σας, καθώς ομόφωνα οι beauty experts δηλώνουν πως “το contouring έχει τελειώσει”. To Instagram δεν είναι το ίδιο με την καθημερινή ζωή και το υπερβολικό αποτέλεσμα που δίνει το contouring ήρθε η ώρα να φύγει μαζί με το 2017. Το συγκεκριμένο μακιγιάζ προτείνεται για βραδινές επίσημες εμφανίσεις που πιθανότατα γνωρίζετε ότι θα σας φωτογραφήσουν.

3. Σε όλες αρέσουν τα πυκνά φρύδια όμως όταν αρχίσουν να δείχνουν σαν να είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο καταλαβαίνουμε ότι enough is enough. Οι ειδικοί ξορκίζουν για το 2018 τα “στιλιζαρισμένα” φρύδια με τις πολύ έντονες γωνίες που δίνουν την εντύπωση ότι είναι βαμμένα και όχι φυσικά.

4. Το μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο. Το καθαρό δέρμα χωρίς make up είναι αυτό που θα κυριαρχήσει το 2018 αντικαθιστώντας την τάση του 2017 “the more fake the better”. Φέτος, τάση θα είναι η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του προσώπου, μέσω των καλλυντικών, χωρίς αυτά να την κρύβουν λόγω του υπερβολικού αποτελέσματος.

5. Έντονο περίγραμμα στα χείλη. Τα beauty trends της νέας χρονιάς έχουν κοινό χαρακτηριστικό την απλότητα αλλά και την ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς. Εάν τα χείλια σας είναι λεπτά και θέλετε να τα αναδείξετε μπορείτε να σχηματίσετε το περίγραμμα της “καρδιάς” χωρίς υπερβολές και μετά συμπληρώστε το beauty look σας με ένα lip gloss.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος