Clothing racks: Η νέα μόδα στη διακόσμηση, που κάνει θραύση

Τετάρτη, 15 Νοέμβριος 2017 20:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Clothing racks: Η νέα μόδα στη διακόσμηση, που κάνει θραύση

Θέλεις να διακοσμήσεις το χώρο σου με κάτι ωραίο που να είναι όμως και χρηστικό; Θες τα χρηστικά αντικείμενα του σπιτιού σου να δίνουν μια έξτρα πινελιά στη διακόσμησή του; Έχεις πολλά ρούχα και δεν έχεις που να τα βάλεις; Έχεις μικρή ντουλάπα; Μην ανησυχείς σου έχουμε τη λύση!
Δοκίμασε το νέο trend του pinterest τα clothing racks, ή αλλιώς ράγες ενδυμάτων. Εδώ και λίγο καιρό το pinterest, αλλά και το Instagram, έχουν γεμίσει με φωτογραφίες από δωμάτια διακοσμημένα με clothing racks. Η νέα μόδα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως διακοσμητικό για να γεμίσει κάποιο κενό χώρο στο δωμάτιο σου, αλλά παράλληλα νααφού μπορείς να κρεμάσεις εκεί αρκετά από τα ρούχα σου που δεν θέλεις να τσαλακώνονται. Συνεπώς είναι ιδανικά για εσένα που έχεις μικρό σπίτι και κάθε γωνία του πρέπει να αξιοποιηθεί.
Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και για να τα διακοσμήσεις. Μπορείς στις γωνίες να έχεις τα καπέλα σου, ενώ μπορείς να κρεμάσεις και τα μαντήλια σου σε κάποιες από τις κρεμάστρες. Επίσης, μπορείς να βάλεις φωτάκια και να χρησιμοποιήσεις μεταλλικές κρεμάστρες για να δώσεις άλλο ύφος στη διακόσμηση του χώρου.
Η έλλειψη χώρου είναι ένα πρόβλημα που έχουμε όλοι. Είτε έχεις πολλά δωμάτια στο σπίτι σου είτε μια μικρή γκαρσονιέρα, ποτέ δεν φαίνεται να έχεις αρκετό χώρο για ρούχα. Οι ράγες ρούχων είναι ένας εύκολος τρόπος για να μπορείς να κρατάς τη γκρανταρόμπα σου οργανωμένη.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti