Διακοσμητικά tips για να προετοιμάσεις το σπίτι σου για τον χειμώνα

Mayfair_Club
Τρίτη, 14 Νοέμβριος 2017 20:08 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοσμητικά tips για να προετοιμάσεις το σπίτι σου για τον χειμώνα

Οι κρύοι μήνες του χρόνου έχουν μπει για τα καλά και αν σ’αρέσει να πειραματίζεσαι με τη διακόσμηση, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Πέρα λοιπόν από την αλλαγή που έχεις κάνει ήδη στα ρούχα σου, άλλαξε ορισμένες διακοσμητικές λεπτομέρειες του σπιτιού σου. Αλλάζοντας μερικά πράγματα από τη διακόσμηση του σπιτιού, μπορείς αμέσως να του δώσεις αυτή τη χαλαρή και άνετη αίσθηση που πρεσβεύει ο χειμώνας. Γι’αυτό και παρακάτω θα βρεις διακοσμητικά tips που θα κάνουν το σπίτι σου πιο ζεστό και ατμοσφαιρικό.

1. Κάνε τις κουβέρτες σου μέρος της διακόσμησης. Είναι χειμώνας και πάντα χρειάζεται μια κουβέρτα, γι’αυτό ή δίπλωσέ τες και βάλτες σε ένα σημείο του σπιτιού που σου φαίνεται άδειο ή χρησιμοποίησέ τες ως ριχτάρι.

2. Στόλισε το σαλόνι σου με λουλούδια της εποχής.

3. Βάλε πολλά μαξιλάρια, στα χρώματα της εποχής, στους καναπέδες και στο κρεβάτι σου

4. Βάλε χαλιά που έχουν διάφορα μοτίβα. Τα έθνικ μοτίβα και τα ριγέ χαλιά είναι το νέο trend, το οποίο μπορεί να δώσει άποψη στο δωμάτιο.

5. Διακόσμησε το χώρο σου με αρωματικά κεριά. Τα κεριά είναι μία έξυπνη λύση για να γεμίσεις επιφάνειες του σπιτιού, αν τώρα είναι και αρωματικά μπορούν να δώσουν και από μόνα τους την αίσθηση της εποχής.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος