Τι αρέσει στους άντρες να φοράμε;

Δεν είναι αυτά που περιμένεις!

Δευτέρα, 13 Νοέμβριος 2017 20:28 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τι αρέσει στους άντρες να φοράμε;

Εάν ρωτήσεις τους άντρες φίλους σου, ή τον σύντροφό σου, τι τους αρέσει να βλέπουν στις γυναίκες να φοράνε, θα εκπλαγείς με το πόσο παρόμοιες θα είναι οι απαντήσεις τους. Ενώ είναι διαφορετικοί άνθρωποι με διαφορετικές προσωπικότητες, στιλ και γούστο, είναι το ίδιο φύλο και το τι τους αρέσει να βλέπουν στις γυναικείες εμφανίσεις είναι κάπως συγκεκριμένο, θα τολμούσαμε να πούμε. Πριν συνεχίσεις την ανάγνωση, καλό θα ήταν να υπενθυμίσουμε το αυτονόητο: ότι ντύνεσαι για τον εαυτό σου και για κανέναν άλλο!
Θεώρησε αυτό το άρθρο ως ένα τρόπο να “τρυπώσεις” στο μυαλό των αντρών για να καταλάβεις τι πιστεύουν για τις ενδυματολογικές μας επιλογές, αλλά και τις τάσεις της μόδας.

1. Απλά tops
Από απλά t-shirts, μπλούζες με τον ένα ώμο έξω και απλές V μπλούζες, είναι στο top της λίστας των αντρών με τα αγαπημένα τους γυναικεία κομμάτια.

2. Δερμάτινο jacket
Το δερμάτινο jacket είναι ένα διαχρονικό κομμάτι τόσο της γυναικείας όσο και της αντρικής γκαρνταρόμπας, ωστόσο όπως φαίνεται στους άντρες αρέσει να το βλέπουν φορεμένο από γυναικεία φιγούρα.

3. Επίσημο/ καλό φόρεμα
Κάτι που ίσως προκαλέσει έκπληξη είναι ότι στους άντρες αρέσουν ιδιαιτέρως τα καλά και επίσημα φορέματα σε αντίθεση με τα εφαρμοστά mini φορέματα.

4. Εκκεντρικά παπούτσια
Κάτι που οι περισσότερες δεν θα περιμέναμε είναι η αγάπη των αντρών για τα εκκεντρικά παπούτσια. Πέδιλα και μπότες με εκκεντρικά σχέδια κα χρώματα είναι κάτι που τους τραβάει σ’ ένα γυναικείο ντύσιμο.

5. Φωτεινά χρώματα
Από ένα χρωματιστό σακάκι μέχρι παντελόνι με χρώμα, οτιδήποτε ανοιχτόχρωμο και φαντεζί.

6. Ανάλαφρα φορέματα
Το ότι στους άντρες αρέσουν τα φλοράλ και τα ανάλαφρα καλοκαιρινά φορέματα δεν μας προκαλεί κάποια έκπληξη λόγω της θηλυκότητας που αποπνέουν.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος