Ιδέες διακόσμησης για κάθε γωνιά του σπιτιού σου

Τετάρτη, 18 Οκτώβριος 2017 20:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ιδέες διακόσμησης για κάθε γωνιά του σπιτιού σου

Από τη μία είναι η γενική ανανέωση που θέλεις να κάνεις σε όλους ή σε συγκεκριμένους χώρους του σπιτιού σου, από την άλλη είναι η ανάγκη και επιθυμία να αλλάξεις συγκεκριμένα στοιχεία ή "κομμάτια" στη διακόσμηση ενός χώρου και απλά να του δώσεις μια καινούργια πνοή, χωρίς ωστόσο να έχει προηγηθεί μια ριζική αλλαγή.
Οι γωνίες του σπιτιού σου ταιριάζουν σ' αυτή εδώ τη λίστα ιδεών διακόσμησης, που θα φέρουν αέρα ανανέωσης στους χώρους σου χωρίς να ξεκινήσεις από το μηδέν. Δεν θες να αλλάξεις όλο το σαλόνι σου; Μπορείς απλά να διακοσμήσεις μια γωνία του. Δεν θες να αλλάξεις την κρεβατοκάμαρά σου; Νιώθεις όμως ότι χρειάζονται μια αλλαγή τα κομοδίνα ή η ντουλάπα σου. Η κουζίνα σου είναι ολοκαίνουργια, ναι, αλλά κάτι σου λείπει για να ολοκηρωθεί το παζλ της διακόσμησής της. Βαρέθηκες τη βιβλιοθήκη που έχεις στο γραφείο σου; Η είσοδος του σπιτιού σου δεν είναι τόσο ενδιαφέρουσα; Για όλα υπάρχουν υπέροχες λύσεις και ιδέες:

1. Φτιάξε στο σαλόνι σου μια γωνιά με πίνακες (θα μπορούσαν να είναι και κάδρα με φωτογραφίες).
2. Η πολυθρόνα σε μια γωνιά του σαλονιού σου, ή σε οποιαδήποτε γωνιά του σπιτιού σου, π.χ. στην κρεβατοκάμαρα είναι μια λύση ιδανική για "χουχούλιασμα" και ανάγνωση.
3. Φτιάξε ένα τοίχο με ράφια στην κουζίνα σου και ανάμεσα σε πιάτα, ποτήρια, βάζα, κούπες και μπολ βάλε καδράκια.
4. Μια γωνιά της κρεβατοκάμαράς σου μπορεί να φιλοξενήσει ένα ολόσωμο καθρέφτη και ένα βοηθητικό -διακοσμητικό τραπεζάκι με μια γλαστρούλα.
5. Μπορείς να αλλάξεις τα κομοδίνα σου και να τα στολίσεις με βαζάκια γεμάτα λούλουδια, ενώ μπορείς να προσθέσεις και μια πολυθρόνα δημιουργώντας μια ακόμα γωνιά.
6. Η είσοδος του σπιτιού σου μπορεί να γίνει εντυπωσιακή με μια ταπετσαρία στον τοίχο και πολύ μίνιμαλ διακόσμηση: ένα ράφι ντουλάπι, μια καρέκλα, κρεμάστρα στον τοίχο και ένα ...δίσκο για να τοποθετείς τις γαλότσες σου!
7. Φτιάξε μια (λευκή) γωνία με ράφια είτε στο σαλόνι είτε στο γραφείο ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σου και στόλισέ τη με πήλινα γλαστράκια με κάκτους, βιβλία, κορνίζες και καδράκια, και κεριά.
8. Βάλε μια pop πινελιά στο μπάνιο σου με μια ραφιέρα σε κόκκινο χρώμα, καθρέφτη με χρωματιστό πλαίσιο, και ένα αφισάκι.
9. Διάλεξε ένα γραφείο για κομοδίνο σου στη κρεβατοκάμαρα και φτιάξε μια γωνιά για την ομορφιά σου.

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti