Σεμινάρια αυτοάμυνας για γυναίκες από τη Σου Παπαδάκου

Το αθλητικό κέντρο Bioenergia-My Fitness Club πάντα πρωτοπόρο σε εκδηλώσεις που στοχεύουν στην σωματική και ψυχική ανάπτυξη και ευεξία διοργανώνει...
Τρίτη, 22 Φεβρουάριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάρια αυτοάμυνας για γυναίκες από τη Σου Παπαδάκου

Το αθλητικό κέντρο Bioenergia-My Fitness Club πάντα πρωτοπόρο σε εκδηλώσεις που στοχεύουν στην σωματική και ψυχική ανάπτυξη και ευεξία διοργανώνει για πρώτη φορά στη Λακωνία σειρά πρωτότυπων σεμιναρίων ατομικής προστασίας και αυτοάμυνας για όλους σε συνεργασία με την Σου Παπαδάκου.

Η βραβευμένη σπαρτιάτισσα συγγραφέας και φωτογράφος είναι εκπαιδεύτρια πολεμικών τεχνών, επίσημη προπονήτρια της ΓΓΑ κάτοχος σήμερα μαύρης ζώνης 5 dan στο shotokan karate (5 dan ΕΛΟΚ και 5 dan JKA) και υποψήφια για 6ο dan, επί σειρά ετών πρωταθλήτρια και μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας καράτε με μεγάλο αριθμό ελληνικών και διεθνών διακρίσεων στο ενεργητικό της και εκπαιδευμένη σε πολλά είδη πολεμικών τεχνών, τακτικών μάχης και αφοπλισμών, σύγχρονων και παραδοσιακών όπλων και διεθνών συστημάτων αυτοάμυνας (Ηaganah, Krav Maga, Fierce Israeli Guerilla Hand-to-hand Tactics, Filippino Combat System of knife and stick fighting, κ.ά) από εκπαιδευτές κορυφαίου επιπέδου παγκοσμίως.

Σήμερα, εκτός των άλλων, διδάσκει η ίδια εκπαιδευτές σε εξειδικευμένα σεμινάρια ατομικής προστασίας σε πολλές χώρες της Ευρώπης.

Ο πρώτος κύκλος της πρωτοποριακής αυτής σειράς σεμιναρίων με θέμα «Υποψήφιο “θύμα” γένους… θηλυκού» θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 26-27 Φεβρουαρίου και απευθύνεται μόνο σε ενήλικες γυναίκες κάθε ηλικίας, ανεξάρτητα από το αν έχουν ή όχι προηγούμενη εμπειρία σε οποιοδήποτε είδος πολεμικής τέχνης.

Η διδασκαλία του πρώτου σεμιναρίου του συγκεκριμένου κύκλου είναι διάρκειας δέκα ωρών τουλάχιστον και περιλαμβάνει:
 - αναλύσεις σημαντικών παραγόντων της γυναικείας φύσης και της ατομικής προστασίας που σχετίζεται με αυτή,
 - ενδελεχή προσέγγιση ψυχολογίας θύτη και θύματος,
 - κατανόηση παραμέτρων αντίληψης, αποφυγής, αιφνιδιασμού και ανατροπής επικίνδυνων καταστάσεων,
 - μηχανική του ανθρωπίνου σώματος και μυστικά ισορροπίας
και πολλά άλλα ενδιαφέροντα όσο και ζωτικά θέματα η γνώση και κατανόηση των οποίων είναι απαραίτητες σε όλους μας για την ασφάλειά μας στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Στο τέλος της διδασκαλίας θα γίνει επίδειξη πρακτικής εφαρμογής και θα δοθούν οδηγίες εξάσκησης των διδασκομένων τεχνικών.

Οι θέσεις είναι αυστηρά περιορισμένες και θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του σεμιναρίου έχει ως εξής:
    Σάββατο 26/2, ώρες 15.00 - 20.00 και
    Κυριακή 27/2, ώρες 11.00 - 16.00

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50€.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ: 27310-81444 & 6979-117086
 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti