Σάρωσαν τα μετάλλια οι λάκωνες στο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Επτά μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, ένα αργυρό και τέσσερα χάλκινα, κατέκτησαν οι λάκωνες αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο...
Τετάρτη, 02 Μάρτιος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σάρωσαν τα μετάλλια οι λάκωνες στο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu

Επτά μετάλλια, εκ των οποίων δύο χρυσά, ένα αργυρό και τέσσερα χάλκινα, κατέκτησαν οι λάκωνες αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Brazilian Jiu Jitsu 2011, που διεξήχθη την Κυριακή 27/2  στην Αθήνα, στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων.

Στη διοργάνωση, που τελούσε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου-Ζίτσου , αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, συμμετείχαν 75 αθλητές από επτά συλλόγους της Ελλάδας.

Τη Λακωνία εκπροσώπησε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Σκάλας, με δέκα αθλητές από τις σχολές Σπάρτης και Σκάλας και προπονητή τον ομοσπονδιακό του καράτε Κωνσταντίνο Γκουβούση.

Οι αθλητές που συμμετείχαν, διακριθέντες και μη, εντυπωσίασαν για μια ακόμα φορά και απέδειξαν το υψηλό επίπεδο που διαθέτουν.
  Ειδικότερα μέρος έλαβαν οι:
 - Γιαννάκας Γεώργιος, Μπαρέλος Γεώργιος, Σκουτάκης Αναστάσιος, Τσουρούνης Δημήτριος και Τσουρούνης Ηλίας (Σπάρτης).
 - Βόσσος Διονύσιος, Γκουβούσης Χρήστος, Κοντάκος Ανδρέας, Τσεντζερούλιας Παναγιώτης και Χαραμής Θεόδωρος (Σκάλας).

Στο βάθρο ανέβηκαν οι αθλητές Σπάρτης: 3η θέση Τσουρούνης Ηλίας (-88 κιλά), 3η θέση Μπαρέλος Γεώργιος (+100 κιλά) και από την Σκάλα: 1η θέση Τσεντζερούλιας Παναγιώτης (-70 κιλά), 1η θέση Χαραμής Θεόδωρος (-94 κιλά), 2η θέση Βόσσος Διονύσιος (-94 κιλά), 3η θέση Κοντάκος Ανδρέας (-88 κιλά) και 3η θέση Γκουβούσης Χρήστος (-82 κιλά) μπλε ζώνη.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti