Πρώτη προπόνηση για το φετινό «Spartan Race» στη Σπάρτη!

Στις 12/6 στο Δημοτικό Στάδιο

Τετάρτη, 05 Ιούνιος 2019 13:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώτη προπόνηση για το φετινό «Spartan Race» στη Σπάρτη!

Η Σπάρτη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον μεγαλύτερο αγώνα μετ’ εμποδίων στον κόσμο, το “Spartan Race”. Οι διοργανωτές, θέλοντας να δώσουν την ευκαιρία στους επίδοξους συμμετέχοντες να προπονηθούν σωστά εν όψει του μεγάλου αγώνα, διοργανώνουν την Τετάρτη 12 Ιουνίου και ώρα 5:30΄ μ μία ανοιχτή προπόνηση στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης.

Η συμμετοχή στην προπόνηση είναι δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες, ενώ όσοι λάβουν μέρος θα κερδίσουν από ένα συλλεκτικό t-shirt “Spartan”, καθώς και μια έκπτωση 25% για τους αγώνες sprint & super, που θα διεξαχθούν το Σάββατο 2 Νοεμβρίου στη Σπάρτη.

Η προπόνηση απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών (από αρχάριους μέχρι έμπειρους) και θα πραγματοποιηθεί με την καθοδήγηση των έμπειρων Spartan SGX coaches, Χρήστου Βόρβη και Ιωάννη Δημόπουλου.

Το “Spartan Race” είναι ένας αγώνας στον οποίο μπορεί να λάβει μέρος ο καθένας, ανεξάρτητα από το επίπεδο φυσικής κατάστασής του. Όπως και τα προηγούμενα δύο χρόνια,  θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Sprint, όπου οι συμμετέχοντες καλύπτουν απόσταση 5 χιλιομέτρων και 20 εμπόδια, αλλά και ο αγώνας Super, για λίγο πιο έμπειρους, με απόσταση 13 χιλιόμετρα και 25 εμπόδια.

Ο αγώνας αποτελεί πλέον θεσμό για τη Σπάρτη, καθώς τον προσεχή Νοέμβριο -για τρίτη χρονιά- θα περάσουν από την πόλη μερικοί από τους μεγαλύτερους αθλητές αγώνων με εμπόδια στον κόσμο. Οι διοργανωτές θεωρούν τον αγώνα της Σπάρτης έναν από τους πιο σημαντικούς καθώς, εκτός από τους αγώνες sprint & super, που απευθύνεται σε όλους, η Σπάρτη θα φιλοξενήσει και φέτος το “Trifecta World Championship”, από το οποίο θα ανακηρυχθούν και οι παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Για να λάβετε μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης (12/6), μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας εδώ


Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti