Σεμινάριο για το κυνήγι αγριόχοιρου σε Σελλασία και Μεγαλόπολη

Πέμπτη, 30 Μάιος 2019 12:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σεμινάριο για το κυνήγι αγριόχοιρου σε Σελλασία και Μεγαλόπολη

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Σπάρτης, από κοινού με τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Θεσσαλονίκης, Μεγαλόπολης και Τρίπολης και σε συνεργασία με τον Σκοπευτικό Όμιλο Σπάρτης, διοργανώνουν εκπαιδευτικό σεμινάριο για τον σωστό χειρισμό την χρήση, την επιδεξιότητα και την ευστοχία σε κινητό στόχο προσομοίωσης αγριόχοιρου. Το σεμινάριο, στο πλαίσιο της «5ης Πανελλήνιας Κυνηγετικής Συνάντησης», θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Ιουνίου στο σκοπευτήριο Σελλασίας και στη Μεγαλόπολη.

Το κόστος συμμετοχής εκάστου κυνηγού στο ανωτέρω σεμινάριο κυμαίνεται στα 5 ευρώ για ρίψη 5 εκπαιδευτικών βολών (μονόβολα).

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, για τον οποίο μερίμνησε ο Κυν. Σύλλογος Μεγαλόπολης, θα διεξαχθούν παρουσιάσεις – εκπαιδεύσεις, η συμμετοχή των οποίων ανέρχεται στα 10 ευρώ για κάθε σκύλο.

Παρακαλούνται τα μέλη να δηλώνουν τις συμμετοχές τους, καλώντας στα γραφεία του Κυνηγετικού Συλλόγου Σπάρτης (27310 26123) ή επικοινωνώντας με τον πρόεδρο Χρήστο  Κοντάκο (6936 033585).
Για επιμέρους πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον πρόεδρο του Κυν. Συλλόγου Μεγαλόπολης κ. Μάριο Κιντη στο τηλ. 6973 244265.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 14/6
Σκοπευτήριο Σελλασίας
- 14.00: Εκπαίδευση κυνηγών με μονόβολο σε κινητό στόχο αγριόχοιρου

Σάββατο 15/6
Μεγαλόπολη Αρκαδίας
- 06:30: Συγκέντρωση στην πλατεία λαϊκής αγοράς στο καφέ “CENTRAL” (Λ. Ζέρβα 23). Κλήρωση συμμετοχών & αναχώρηση για την παρουσίαση σκύλων σε περιφραγμένο και βαθμολόγηση.
- 21:00: Χοροεσπερίδα με παραδοσιακό φαγητό & απονομές σκοποβολής.

Κυριακή 16/6
Μεγαλόπολη Αρκαδίας
- 08:00: Συνάντηση στην πλατεία λαϊκής αγοράς στο καφέ “CENTRAL” (Λ. Ζέρβα 23) και αναχώρηση για τον χώρο εκπαίδευσης για την ολοκλήρωση της παρουσίασης σκύλων. Μετά την ολοκλήρωση θα γίνουν οι απονομές στο περίπτερο του συλλόγου.

Την εκδήλωση θα καλύπτει προληπτικά κτηνίατρος

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti