Δέκα Λάκωνες δίνουν «παρών» στο «Σπάρταθλον 2019»

Οι τυχεροί και οι άτυχοι της κλήρωσης

Τρίτη, 12 Μάρτιος 2019 14:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δέκα Λάκωνες δίνουν «παρών» στο «Σπάρταθλον 2019»

Την περασμένη Τετάρτη 6/3 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους συμμετέχοντες στο «Σπάρταθλον 2019». Η κλήρωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Αμαλία» στο κέντρο της Αθήνας και η διαδικασία ήταν ανοικτή προς το ευρύ κοινό. Αντιπροσωπεία του Συλλόγου «Σπαρτιάτες Δρομείς» έδωσε το «παρών», παρακολουθώντας την κλήρωση, η οποία ήταν αρκετά ευνοϊκή, τόσο για την πόλη της Σπάρτης όσο και για τον σύλλογο.

Έτσι, εκτός των αθλητών Παναγιώτη Βλαχάκου και Νίκου Κωσταρίδη που είχαν πάρει απευθείας πρόκριση για το «Σπάρταθλον 2019», τη λίστα των λακωνικών συμμετοχών συμπλήρωσαν οι αθλητές Παναγιώτης Καραλιάς και Γιάννης Καραλιάς (πατέρας και γιος, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού), ο Τάσος Καραμπάτος, που συμμετείχε με τετραπλό κλήρο, αφού δεν είχε κληρωθεί το 2017 και το 2018, ο Γιάννης Δημόπουλος και ο Γιάννης Μαλτέζος, που συμμετείχαν με διπλό κλήρο αφού δεν κληρώθηκαν το 2018, η Ειρήνη Γιάννε που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την περσινή της προσπάθεια και ο Παναγιώτης Πολίτης.

Τυχεροί δεν στάθηκαν τρείς αθλητές των «Σπαρτιατών Δρομέων». Ο Θανάσης Καλαμαράς, ο οποίο κατετάγη στην 6η θέση στη λίστα αναμονής και διατηρεί πολλές πιθανότητες να λάβει μέρος και στο φετινό «Σπάρταθλον», η Χριστίνα Χριστάκου που είναι στη 50η θέση και ο Χρήστος Αναγνωστάκος που βρέθηκε στην 53η θέση.

Τη Σπάρτη θα εκπροσωπήσει και ο Κώστας Λαμπρινός, ο οποίος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στάθηκε τυχερός στην κλήρωση, σε αντίθεση με τον Γιάννη Λαμπρινό, που βρίσκεται στην 20η θέση της λίστας αναμονής.

Το πλήθος των συμμετοχών αποτελεί ρεκόρ για τη Λακωνία, αφού για πρώτη φορά τόσοι αθλητές από ένα σύλλογο και μια πόλη θα λάβουν μέρος στον ιστορικό αυτό αγώνα.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti