ΑΕ Σπάρτη: Τέλος ο Νικόλαρος, παραμένει προπονητής ο Σατσιάς!

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

«Διοίκηση με αισθήματα εντιμότητας και υγείας»

Τετάρτη, 20 Φεβρουάριος 2019 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΑΕ Σπάρτη: Τέλος ο Νικόλαρος, παραμένει προπονητής ο Σατσιάς!

Τη λήξη της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή Δημήτρη Νικόλαρο, γνωστοποίησε η ΑΕ Σπάρτη, ενώ παράλληλα ανακοινώθηκε ότι στον πάγκο των Σπαρτιατών παραμένει ο Κύπριος προπονητής Μαρίνος Σατσιάς. Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρ. Σατσιάς, με δηλώσεις του είχε αφήσει αιχμές κατά του Δ. Νικόλαρου για παρέμβαση στο προπονητικό έργο του, με τον τελευταίο να διαψεύδει τη συγκεκριμένη αναφορά και να δίνει τη δική του εξήγηση για το συμβάν. Πάντως, ο κ. Σατσιάς είχε ξεκαθαρίσει ότι θα παραμείνει στο πόστο του μόνο εάν αποχωρήσει ο Δ. Νικόλαρος. Έτσι, για να επανέλθει το κλίμα ηρεμίας στις τάξεις του συλλόγου, η ΑΕ Σπάρτη έλαβε απόφαση για απομάκρυνση του μέχρι πρότινος τεχνικού διευθυντή και πρώην πρόεδρου της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΑΕ Σπάρτη έχει ως εξής:

«Επειδή τις τρεις τελευταίες μέρες είδαν το φως της δημοσιότητας διάφορες ασχήμιες οι οποίες ουδεμία σχέση έχουν με την ιδιοκτησία της ΠΑΕ Σπάρτης καθώς και με την ιστορία της αφού η τελευταία ασχολείται μόνο με το οικονομικό κομμάτι της ομάδας. Κάνουμε γνωστό στο φίλαθλο κοινό μας ότι ο κ. Νικόλαρος και ο κ. Χαραλαμπίδης ουδεμία σχέση θεσμική η εξωθεσμική έχουν πλέον με το νομικό πρόσωπο της ΠΑΕ Σπάρτης.

Η ΠΑΕ Σπάρτης έχει διοίκηση και ιδιοκτησιακό καθεστώς, τα οποία διαπνέονται από αισθήματα εντιμότητας και υγείας, όποια και αν είναι τα αποτελέσματα των ποδοσφαιρικών αγώνων και η βαθμολογική εξέλιξη.

Προπονητής της ΠΑΕ Σπάρτης παραμένει ο κ. Μαρίνος Σατσιάς».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος