Ενόχληση και ανησυχία για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη

Παραιτήθηκαν μέλη του ΔΣ

Δευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 16:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενόχληση και ανησυχία για το μέλλον της ΑΕ Σπάρτη

Μεγάλες ανακατατάξεις στην ΑΕ Σπάρτη έχει επιφέρει η απόφαση για μεταβίβαση των μετοχών της ομάδας στην εταιρεία “Sharlto Investments Limited” κυπριακών συμφερόντων.

Μετά τις αποχωρήσεις του πρόεδρου Γιώργου Πολολού, του προπονητή Αντρέι Τσερνίσοφ  και την απόσυρση του ενδιαφέροντος απόκτησης των μετοχών από τον Χρήστο Χρήστου, την παραίτησή τους από την ομάδα υπέβαλαν ο γενικός αρχηγός Γιάννης Χατζάκος, ο φροντιστής Γιάννης Ζούμπουλας, ο αντιπρόεδρος Λ. Λαμπρόπουλος, καθώς και μέλη του ΔΣ, όπως οι Αντώνης Μαλεμπιτζής και Χάρης Αναστασάκος.

Όλα τα στελέχη της ομάδας εμφανίζονται δυσαρεστημένα από τις τελευταίες εξελίξεις στα διοικητικά της ΑΕ Σπάρτη, καθώς έχει δημιουργηθεί κλίμα αβεβαιότητας και ασαφές πλαίσιο για τη νέα εποχή στην ομάδα. Ενοχλημένοι, αλλά και ανήσυχοι είναι και οι φίλοι της ομάδας, που διαπιστώνουν -μεσούσης της περιόδου- ραγδαίες εξελίξεις που φανερώνουν μια εικόνα διάλυσης μιας ομάδας με ταλέντο και προοπτική, που δημιουργήθηκε στην αρχή της ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Όλοι αναζητούν επίσημες απαντήσεις και εγγυήσεις για το μέλλον του συλλόγου, καθώς οι συνεχείς ανατροπές -που υφίστανται για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια- μόνο αστάθεια, προβληματισμό και κούραση προκαλούν. Η γενικότερη αίσθηση που υπάρχει στις τάξεις των φίλων και υποστηρικτών της ομάδας είναι ότι η Σπάρτη βαδίζει σε «αχαρτογράφητα νερά», εφόσον δεν υπάρξουν οι απαιτούμενες διαβεβαιώσεις και ουσιαστικές ενέργειες που θα αποδείξουν το αντίθετο…


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα