Επιτυχημένος και φιλανθρωπικός ο «6ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος» (ΦΩΤΟ)

Στο Καστόρι

Πέμπτη, 10 Ιανουάριος 2019 15:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιτυχημένος και φιλανθρωπικός ο «6ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος» (ΦΩΤΟ)

Άκρως επιτυχημένη ήταν η  διοργάνωση του «6ου Καστορείου Ορεινού Ημιμαραθώνιου Ταϋγέτου», που διεξήχθη την Κυριακή 23/12/2018 στο Καστόρι Λακωνίας.

Με σύνθημα «Ελάτε τα Χριστούγεννα να τρέξουμε στο βουνό», η Τοπική Κοινότητα Καστορείου Δ. Σπάρτης, ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπάρτης, και η Περιφέρεια Πελοποννήσου – ΠΕ Λακωνίας, με την ευγενική υποστήριξη του «Όλοι μαζί μπορούμε» και της Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης οργάνωσαν τον «6ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου» (ακριβής μέτρηση 22.400 μ.), καθώς και τον 2ο αγώνα 5,5χλμ. «Διάσχιση ποταμού Κάστορα» και αγώνα παιδιών 1 χλμ. για παιδιά δημοτικού και γυμνασίου.  

Συνδιοργανωτές ήταν ο Σύλλογος Φίλων Ταϋγέτου «Η ΛΟΥΣΙΝΑ», οι «Σπαρτιάτες Δρομείς», ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καστορείου «ΠΟΛΥΔΕΥΚΗΣ», ο Κυνηγετικός Σύλλογος Βορείου Λακεδαίμονος, η Αθλητική Ένωση Πελλάνας – Καστορείου, ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Καστορείου «Ο ΚΑΣΤΩΡ», ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Λυκείου Καστορείου, η ΛΕΦΩΣ, η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Σπάρτης, ο Σύλλογος «ΕΤΟΙΜΟΚΛΗΣ» και η Λέσχη Αυτοκινήτου Σπάρτης.

Για μία ακόμη  χρόνια, ο αγώνας  διεξήχθη δωρεάν, ενώ η μοναδική υποχρέωση του κάθε συμμετέχοντος ήταν να προσκομίσει τρόφιμα μακράς διάρκειας. Η δράση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ενορία Καστορείου, το «Όλοι μαζί μπορούμε» και τον ΣΚΑΪ. Τα τρόφιμα τα οποία  συλλέχθηκαν  παραδόθηκαν  στο Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας και Σπάρτης «ο Άγιος Παντελεήμων».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti