Θεαματική άνοδος στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕ Σπάρτη

Το ευχαριστήριο της ομάδας στους φιλάθλους

Σάββατο, 20 Οκτώβριος 2018 10:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεαματική άνοδος στη διάθεση εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕ Σπάρτη

Η ΑΕ Σπάρτη εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της στο φίλαθλο κοινό της ομάδας «για την πολυπληθή παρουσία και την ουσιαστική συμμετοχή στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας».

Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ, η ένθερμη υποστήριξη των φιλάθλων αποδείχθηκε την Πέμπτη (18/10) με την προσέλευση 47 φιλάθλων για παραγγελία εισιτηρίων διαρκείας.

Επειδή η προσέλευση των φιλάθλων είναι αυξημένη, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας συνεχίζεται από τα γραφεία της ομάδας (Λακεδαιμονίων Νέας Υόρκης 10, 3ος όροφος, κεντρική πλατεία) αποκλειστικά κατά τις ώρες 10:00 πμ έως 12:00 μμ καθημερινά.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος