Στελεχώνεται η ομάδα Κ19 της ΑΕ Σπάρτη

Η ενημέρωση για την κλήρωση ενός αυτοκινήτου

Τετάρτη, 17 Οκτώβριος 2018 14:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στελεχώνεται η ομάδα Κ19 της ΑΕ Σπάρτη

Να στελεχώσει με ταλέντα την ομάδα κ19 ετοιμάζεται η Αθλητική Ένωση Σπάρτης ΠΑΕ,  προκειμένου να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι ηλικίες που έχουν το δικαίωμα να συμμετάσχουν στα δοκιμαστικά που θα γίνουν τις επόμενες ημέρες εντός της εβδομάδας είναι οι γεννηθέντες τα έτη: 1999, 2000, 2001, 2002, 2003, 2004.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6980 017680 αι 6955 696800.

Συνεχίζεται η διάθεση κλήρων
για ένα αυτοκίνητο
Εξάλλου, από την ΑΕ Σπάρτη ανακοινώθηκε ότι συνεχίζεται κανονικά η λαχειοφόρος αγορά για την κλήρωση του αυτοκινήτου μάρκας CITROEN C2 1,4 VTR (πετρέλαιο, δερμάτινο σαλόνι, κλιματισμός, αυτόματο σειριακό).

Λόγω αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος και διοίκησης, η κλήρωση αναβάλλεται και θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιανουαρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε κλήρος αποτελεί οικονομική ενίσχυση ύψους 2 ευρώ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος