«Σάρωσε» με επτά κύπελλα ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας! (ΦΩΤΟ)

ΕΑΣ Λακωνίας | ΟΣΔΕ 2019

Στον 17ο Διασυλλογικό Αγώνα «Γύθειο 2018»

Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 19:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σάρωσε» με επτά κύπελλα ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας! (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία διεξήχθη ο 17ος Διασυλλογικός Αγώνας «Γύθειο 2018» για σκάφη OPTIMIST και LASER4.7, που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου/ΠΕ Λακωνίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας.

Συμμετείχαν 47 αθλητές από τέσσερις ομίλους, ενώ η αγωνιστική ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Λακωνίας αποτελούνταν από  τρείς αθλητές στην κατηγορία Laser 4.7 (Σοφία Μπουτεράκου, Ανδρέας Μπουτεράκος και Μιχάλης Πολυμενάκος) και από 10 αθλητές στην κατηγορία Optimist: Βάϊα Γούλα, Κωνσταντίνος Γούλας, Δημήτριος Δημακάκος,  Γεώργιος – Ιωάννης Μπουτεράκος, Σωτήρης Παναγάκης, Θωμάς Παπαδάκος, Αλεξάνδρα Σιγουλάκη, Αλέξανδρος Σιγουλάκης, Ελένη Σιγουλάκη και Αντώνιος Φυντανίδης).

Τα έπαθλα νίκης που κατέκτησαν οι αθλητές του Ναυτικού  Ομίλου Λακωνίας είναι:

Στην κατηγορία Laser 4.7:
- Σοφία Μπουτεράκου: 1η στην  κατηγορία κοριτσιών
- Ανδρέας Μπουτεράκος: 1ος στην κατηγορία αγοριών
- Μιχάλης Πολυμενάκος: 3ος στην κατηγορία αγοριών

Στην κατηγορία optimist:
- Αλεξάνδρα Σιγουλάκη: 1η στην κατηγορία κοριτσιών
- Βάϊα Γούλα: 2η στην  κατηγορία κοριτσιών
- Ελένη Σιγουλάκη: 3η στην κατηγορία 11χρονων κοριτσιών
- Κωνσταντίνος Γούλας:  2ος στην κατηγορία 11χρονων αγοριών 

Στην τελετή απονομής των επάθλων, το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσαν ο δήμαρχος κ. Πέτρος Ανδρεάκος, ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Απόστολος Χριστοδουλάκος, ο περιφερειακός σύμβουλος της ΠΕ Λακωνίας κ. Ιωάννης Τζεφεράκος, η πολιτευτής Λακωνίας κ. Φεβρωνία Πατριανάκου, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μάνης, αιδεσιμώτατος Στέφανος Ταβουλάρης, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας και έφορος Νοτίου Ελλάδας κ. Δημήτριος Κακαλίκας, καθώς και η εκπρόσωπος του χορηγού του αγώνα  κ. Πέγκυ Νίκα – Παναγάκου.

Ο Ναυτικός Όμιλος Λακωνίας απευθύνει «πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και στον προπονητή μας κ. Μουγάκο Στέφανο», ενώ ευχαριστεί πολύ «τους αθλητές και τους Ομίλους για τη συμμετοχή τους και όλους όσους βοήθησαν για την οργάνωση του αγώνα.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στην αθλήτρια του Ομίλου μας Σοφία Μπουτεράκου για την Πανελλήνια νίκη της στην κατηγορία κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για σκάφη τύπου BUG».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

newbanner
newbanner2
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος