Εντυπωσιακό θέαμα στο 13ο enduro «Λεωνίδας»! (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία στέφθηκε ο αγώνας που διοργάνωσε ο ΑΜΟΣ

Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2018 14:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εντυπωσιακό θέαμα στο 13ο enduro «Λεωνίδας»! (ΦΩΤΟ)

Με περίτεχνες, όσο και θεαματικές προσπάθειες αντάμειψαν οι αναβάτες τους θεατές που παρακολούθησαν τον 3ο αγώνα πρωταθλήματος enduro Νοτίου Ελλάδος 2018 με την ονομασία 13ο enduro «Λεωνίδας», που διοργάνωσε ο Αθλητικός Μοτοσικλετιστικός Όμιλος Σπάρτης (ΑΜΟΣ). Ο αγώνας, που είχε την μορφή κυκλικής διαδρομής, συνολικού μήκους 123 χλμ., διεξήχθη την Κυριακή 7/10 με έναρξη από Σπάρτη και διέλευση από μια ορεινή -χωμάτινη- διαδρομή στον Πάρνωνα, στις ευρύτερες περιοχές Σελλασίας, Βρεσθένων και Βασσαρά. Η εκκίνηση δόθηκε  στις 10:30΄ το πρωί μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, όπου και μετά από διάστημα πέντε ωρών τερμάτισαν οι αναβάτες.

Οι συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα αυξημένες από διάφορες περιοχές της χώρας, ενώ οι αθλητές δήλωσαν στον «Λακωνικό Τύπο» ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διαδρομή και το διοργανωτικό σκέλος του αγώνα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΑΜΟΣ αναφέρει τα εξής: «Ο αγώνας μας τελείωσε και η προσπάθεια μας ανταμείφθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Τα λόγια των αγωνιζομένων συγκινητικά και η χαρά μας τεράστια! Τι άλλο να ζητήσουμε; Το μόνο που μας μένει να κάνουμε είναι να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς!

Τους συνδιοργανωτές και τους χορηγούς μας για τη στήριξη τους, τα μέλη της λέσχης μας, αυτούς που φαίνονται αλλά και όλους αυτούς τους αφανείς ήρωες που έτρεξαν για αυτόν τον αγώνα! Και τέλος όλους εσάς τους αθλητές που μας τιμήσατε με την παρουσία σας!

Βάλαμε τα δυνατά μας για έναν ιστορικό μπορούμε να πούμε αγώνα για την πόλη που έλειψε για αρκετά χρόνια και τώρα επέστρεψε δυναμικά. Ελπίζουμε να τον απολαύσατε όσο και εμείς!

Σας Ευχαριστούμε και Ελπίζουμε να είστε και του χρόνου κοντά μας!»

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του αγώνα ανά κατηγορία

Φωτο: e-sparti.gr, Χρ. Πετρούλιας

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti