«Ραντεβού» με τις επιτυχίες είχαν ακόμα μια φορά οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού (ΦΩΤΟ)

Στις Πανελλήνιες Ημέρες Ποδηλασίας

Δευτέρα, 01 Οκτώβριος 2018 15:36 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ραντεβού» με τις επιτυχίες είχαν ακόμα μια φορά οι ποδηλάτες του Σπαρτιατικού (ΦΩΤΟ)

Επιτυχημένες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι Σπαρτιάτες ποδηλάτες στις Πανελλήνιες Ημέρες Νεολαίας που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο 22-23 Σεπτεμβρίου στον Αγ. Ανδρέα Αττικής με διοργανωτές την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας και τον Δήμο Αθηναίων.

Με συμμετοχή 320 αθλητών από 38 σωματεία οι μικροί ποδηλάτες και ποδηλάτισσες ηλικίας 8 έως 14 ετών  απήλαυσαν ένα διήμερο γεμάτο ποδήλατο, ενώ οι μικροί ποδηλάτες φιλοξενήθηκαν από το Δήμο Αθηναίων στις κατασκηνώσεις του Αγ. Ανδρέα.

Το Σάββατο 22/9, στην κατηγορία Παμπαίδων (στο αγώνισμα αντοχής) το χρυσό μετάλλιο κρίθηκε κυριολεκτικά στο «φώτο-φίνις», με τον Πέτρο Παναγάκο να καταλαμβάνει την 2η θέση και τον Βαγγέλη Σταθάκο την 3η θέση. Στην ίδια κατηγορία ο Γιάννης Αναστασόπουλος ήταν 12ος και ο Σταύρος Τσάκωνας 14ος.

Επίσης, στο αγώνισμα αντοχής των Παγκορασίδων η Μαρία Μπαγιώκου κατέλαβε την 7η θέση και η Βαρβάρα Κουραντή την 10η,  ενώ στα μίνι μεγάλα ο Σεμπάστιαν Νεντέλκου ήταν 11ος και ο Κώστας Ρασσιάς 13ος.

Τέλος, στην κατηγορία μίνι μικρά ο Δημήτρης Βλαχάκος, μετά από μια πολύ καλή προσπάθεια, κατέλαβε την 7η θέση.

Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές Βασίλης Γιαννιώσης και Χρήστος Βορβής, καθώς  και ο πρόεδρος του Σπαρτιατικού Παναγιώτης Πριστούρης.

Τελευταίος σημαντικός αγώνας για τον Σπαρτιατικό είναι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου εφήβων, παίδων, νεανίδων και κορασίδων που διεξήχθη στις Αφίδνες Αττικής το τριήμερο 28-29-30 Σεπτεμβρίου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti