Ανανεωτική Σχολή Ισχύς Ταυτοτήτων για τους Λάκωνες προπονητές

Mayfair_Club

Στην ΕΠΣ Λακωνίας οι δηλώσεις συμμετοχής

Δευτέρα, 16 Ιούλιος 2018 13:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανανεωτική Σχολή Ισχύς Ταυτοτήτων για τους Λάκωνες προπονητές

Ανανεωτική Σχολή ισχύς ταυτοτήτων, για τα μέλη του Συνδέσμου Προπονητών της Λακωνίας, διοργανώνει  η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας (Ε.Π.Σ.Λ.) σε συνεργασία με τον Φορέα των Προπονητών (Π.Ε.Π.Π.) και τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Λακωνίας.
 
Την εν λόγω σχολή, έχουν υποχρέωση να την παρακολουθήσουν οι προπονητές που έχουν φοιτήσει σε σχολές μέχρι 31/12/2017, των διπλωμάτων UEFA A’ και UEFA B’ ή φ/φα ταυτότητας ΕΠΟ, καθώς και αυτών της Γ.Γ.Α. και των εξομοιουμένων γυμναστών.
Η συμμετοχή για όσους ενδιαφέρονται να εργασθούν σαν προπονητές είναι υποχρεωτική, προκειμένου να έχει ισχύ η ταυτότητα τριετίας τους, (2018-2021), που θα εκδοθεί μέσα στο 2018.

Η σχολή είναι διήμερη και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 και την Παρασκευή 3 Αυγούστου για το θεωρητικό και το πρακτικό κομμάτι στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ. Λακωνίας στον Άγιο Ιωάννη.
Αιτήσεις συμμετοχής θα συμπληρώνονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ. Λακωνίας καθημερινά και από  10:00 έως 14:00 ώρες.
 
Κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να προσέλθει να συμπληρώσει το έντυπο (αίτημα) που θα του δοθεί, προσκομίζοντας το δίπλωμα του (UEFA) και στη συνέχεια να πληρώσει το ανάλογο παράβολο.
 
Για οποιαδήποτε πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τους αρμοδίους στα τηλέφωνα: 2731026106 (Ε.Π.Σ. Λακωνίας), 6972817046 Φλουτσάκος Παναγιώτης (πρόεδρος) και  6947565936-  Κουβούσης  Δημήτριος (ταμίας).
Σημειώνεται πως επειδή ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος, θα τηρηθεί προτεραιότητα.  

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος