Έτρεξαν για το Γηροκομείο Σπάρτης και τους ηλικιωμένους! (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club

Μεγάλη η ανταπόκριση στον αγώνα δρόμου «Τρέχουμε για την Τρίτη Ηλικία»

Παρασκευή, 06 Ιούλιος 2018 13:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έτρεξαν για το Γηροκομείο Σπάρτης και τους ηλικιωμένους! (ΦΩΤΟ)

Ογδόντα άτομα συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου 5 χλμ. με τίτλο «Τρέχουμε για την Τρίτη Ηλικία», που διοργάνωσε την Τετάρτη 4/7 το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι». Στόχος ήταν η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ως προς την Τρίτη Ηλικία, η ανάδειξη των αναγκών και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι, καθώς και η προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός ποιοτικού επιπέδου ζωής.

Ο αγώνας αλληλεγγύης, που στέφθηκε με επιτυχία και είχε αυξημένη συμμετοχή, παρά την υψηλή θερμοκρασία, είχε εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Σπάρτης. Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν την εξής διαδρομή: Λεωφόρος Λυκούργου– Ορθίας  Αρτέμιδος – Πλαταιών – Κ. Παλαιολόγου – Θερμοπυλών – Πλατανιστά – Τριακοσίων – Αρχιδάμου – Θερμοπυλών και τερματισμός στο Γηροκομείο Σπάρτης.

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά των 30 εθελοντών (μεταξύ των οποίων μέλη του Αθλητικού Μοτοσικλετιστικού Ομίλου Σπάρτης [ΑΜΟΣ] και εθελοντές από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για την άψογη διοργάνωση του αγώνα.

Λίγο πριν την εκκίνηση, ο διευθυντής του Γηροκομείου Σπάρτης, κ. Αναστάσιος Τρακάκης, μιλώντας στους συμμετέχοντες, ανέφερε τα εξής: «Μαζευτήκαμε σήμερα στο Γηροκομείο για να τιμήσουμε την Τρίτη ηλικία τρέχοντας έναν αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων. Στόχος της εκδήλωσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων μας έναντι των δυσκολιών που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ηλικιωμένοι τη δύσκολη αυτή εποχή που διανύει η χώρα μας.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή το Γηροκομείο ήταν, είναι και θα είναι ένας χώρος που παρέχει θαλπωρή, αγάπη και φροντίδα σε αυτούς τους ανθρώπους. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συμμετέχετε στο έργο μας και μας βοηθάτε στην επίτευξη του σκοπού μας.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας, το Δήμο Σπάρτης και τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σπάρτης για τη στήριξη του εγχειρήματός μας.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της εκδήλωσης όπου πάντα είναι κοντά στο Ίδρυμα όταν και όποτε τους χρειαστεί.

Έτσι λοιπόν όλοι μαζί…. ας τρέξουμε για την Τρίτη Ηλικία».

Μεταξύ των χορηγών επικοινωνίας της διοργάνωσης ήταν ο «Λακωνικός Τύπους» και το lakonikos.gr.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος