ΑΕ Σπάρτη: Νέος γενικός διευθυντής ο Θ. Σταματόπουλος

Mayfair_Club
Τετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 14:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΑΕ Σπάρτη: Νέος γενικός διευθυντής ο Θ. Σταματόπουλος

Γενικός διευθυντής της ΑΕ Σπάρτη ανέλαβε ο Θανάσης Σταματόπουλος, ο οποίος την περυσινή περίοδο ήταν τεχνικός διευθυντής στον Αχαρναϊκό, ενώ στο παρελθόν έχει θητεύσει ως προπονητής σε Βύζαντα Μεγάρων, Παναργειακό, ΑΟ Λεβάντε κ.α..

Εν τω μεταξύ, στις 21 ανέρχονται πλέον οι προσφυγές ποδοσφαιριστών κατά της ΠΑΕ Σπάρτη, καθώς στις προηγούμενες προστέθηκαν αυτές των Θανάση Δεινόπαπα και Νίκο Ρούμπο. Πάντως, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Δ. Νικόλαρο, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και οι δικαστικές εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν το επόμενο διάστημα.

Τέλος, στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του νέου προπονητή, καθώς δεν έχει υπάρξει κάποια εξέλιξη με τον βασικό υποψήφιο, Σίνισα Γκόγκιτς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος