«Τρέχουμε για την Τρίτη Ηλικία» και το Γηροκομείο Σπάρτης!

Mayfair_Club

Όλες οι πληροφορίες για τη συμμετοχή στον αγώνα που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4/7

Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 13:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Τρέχουμε για την Τρίτη Ηλικία» και το Γηροκομείο Σπάρτης!

Το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι» προκηρύσσει αγώνα δρόμου 5 χλμ. με τίτλο «Τρέχουμε για την Τρίτη Ηλικία». Όπως αναφέρει η διοίκηση του ιδρύματος, «στόχος είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας ως προς την Τρίτη Ηλικία. Σκοπός του εγχειρήματος είναι η ανάδειξη των αναγκών και των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι, καθώς και η προσπάθεια για την εξασφάλιση ενός ποιοτικού επιπέδου ζωής. Όλοι μαζί λοιπόν “Τρέχουμε για την Τρίτη Ηλικία”».

Ο αγώνας αλληλεγγύης για τους ηλικιωμένους θα διεξαχθεί την Τετάρτη 4 Ιουλίου και ώρα 7:00 μμ, με εκκίνηση και τερματισμό τις εγκαταστάσεις του Γηροκομείου Σπάρτης (Επ. Βρεσθένης 30).

Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές, μαθήτριες, αθλητές και αθλήτριες που  ανήκουν στη δύναμη των σωματείων και όσοι πολίτες το επιθυμούν.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Γηροκομείου Σπάρτης, από τις 5:00 μμ έως 6:30 μμ της Τετάρτης 4 Ιουλίου 2018.

Διαδρομή
Λεωφόρος Λυκούργου– Ορθίας  Αρτέμιδος – Πλαταιών – Κ. Παλαιολόγου – Θερμοπυλών – Πλατανιστά – Τριακοσίων – Αρχιδάμου – Θερμοπυλών – Επ. Βρεσθένης

XARTHS

Σταθμός ανεφοδιασμού νερών στους αθλητές  
Κ. Παλαιολόγου & Λυκούργου

Ιατρικές εξετάσεις
Οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη. Για το λόγο αυτό θα πρέπει  να έχουν εξεταστεί από γιατρό με δική τους φροντίδα.
       
Απονομές επάθλων
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μετάλλια.

Ιατρική κάλυψη
Το Γηροκομείο Σπάρτης είναι υποχρεωμένο να διασφαλίσει με κάθε τρόπο την παροχή ιατρικής φροντίδας κατά την διάρκεια των αγώνων. Γι’ αυτό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες τόσο για την παρουσία γιατρού όσο και για την παρουσία ασθενοφόρου καθ’ όλη την διάρκεια διεξαγωγής του αγώνα.
      
Τεχνικός υπεύθυνος
Τεχνικός υπεύθυνος ορίζεται ο δρ. Καλομοίρης Μιχάλης, αντιπρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σπάρτης, τηλ. 6942554549 και 2731029082. Αντικαταστάτης ορίζεται η κ. Μάρθα Τραγά τηλ. 6979261778.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος