Μαθήματα ισπανικού ποδοσφαίρου στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Mayfair_Club

Επιτυχημένο το καμπ “Open Road Football Experience”

Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 15:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μαθήματα ισπανικού ποδοσφαίρου στη Σπάρτη! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Στους ρυθμούς του ισπανικού ποδοσφαίρου έζησε για πέντε ημέρες η Σπάρτη! Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη για πρώτη φορά το ποδοσφαιρικό καμπ “Open Road Football Experience”, που διοργάνωσαν ο Ηλίας Αναστασάκος και οι συνεργάτες του, στο διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου.

Στο καμπ, εξειδικευμένοι προπονητές από κορυφαίες ακαδημίες της Ισπανίας, μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι προπονητές και σκάουτερς έχουν αναλάβει να αξιολογήσουν όλους τους συμμετέχοντες, δίνοντας έτσι της ευκαιρία στους δυο αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά ισπανικών ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Επίσης, το καμπ συνοδεύτηκε από επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές, όπου οι διακεκριμένοι προπονητές μετέφεραν το αναπτυξιακό και παράλληλα πολύ επιτυχημένο μοντέλο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι δράσεις του καμπ έλαβαν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, το Σαϊνοπούλειο γήπεδο και το γήπεδο Αμυκλών.

Οι ευχαριστίες
των διοργανωτών
Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές αναφέρουν τα εξής: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους αγκάλιασαν αυτή την σπουδαία προσπάθεια, που ήρθε να αναβαθμίσει το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο της Λακωνίας. Πιστεύουμε πως οι αθλητές μας διασκέδασαν, έκαναν καινούριους φίλους, αλλά και γνώρισαν την Ισπανική ποδοσφαιρική φιλοσοφία.

Για την διεξαγωγή του CAMP θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως το Δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαλιώτη Ευάγγελο, τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Σπάρτης κ. Βελισσάρη Σάββα, τους φοιτητές του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, τον Ερυθρό Σταυρό, τον εργοφυσιολόγο-διατροφολόγο κ. Μπάρδη Κων/νο (nutrilab), τον Φυσικοθεραπευτή κ. Γαβαλάκη Γεώργιο (Physioθεραπεια) και το αθλητικό κέντρο ya balla.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε αυτούς που συνέδεσαν το εμπορικό τους σήμα με το Open Road Football Experience στηρίζοντας ουσιαστικά και με κάθε μέσο που διέθεταν το πρωτοπόρο αυτό αθλητικό γεγονός και δεν είναι άλλοι από τους χορηγούς μας. Η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη, και συνέβαλε τα μέγιστα στην θερμή υποδοχή και φιλοξενία ενός υψηλών προδιαγραφών αθλητικού γεγονότος στο νομό μας».

Δείτε παρακάτω δηλώσεις του Ηλία Αναστασάκου και Ισπανού προπονητή

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος