Έρχεται το «3ο Τρίαθλο Ευρώτα» στην παραλία Τρινήσων

Mayfair_Club
Τρίτη, 19 Ιούνιος 2018 17:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έρχεται το «3ο Τρίαθλο Ευρώτα» στην παραλία Τρινήσων

Ο ΑΠΣ Καλλισθένης διοργανώνει το «3ο Τρίαθλο Ευρώτα», την Κυριακή 8 Ιουλίου στην παραλία Τρινήσων Δ. Ευρώτα, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τριάθλου.

Συνδιοργανωτής είναι το Νομικό Πρόσωπο Δήμου Ευρώτα, η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας και με την υποστήριξη του Δήμου Ευρώτα, της Τοπικής Κοινότητας Περιστερίου  και Σκάλας και του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς.

Όλοι οι αθλητές - αθλήτριες μπορούν να ενημερωθούν για τις λεπτομέρειες, την προκήρυξη του αγώνα και για τις εγγραφές μέσω της επίσημης σελίδας του Καλλισθένη: kallisthenis.org.   

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 6989 783350 (υπεύθυνη διοργάνωσης Φιφλή Δώρα).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος