Επίδειξη ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης στο κενοτάφιο του Λεωνίδα!

Mayfair_Club
Τρίτη, 12 Ιούνιος 2018 14:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίδειξη ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης στο κενοτάφιο του Λεωνίδα!

Ο Παλαιστικός Σύλλογος Σπάρτης παρουσιάζει το άθλημα της ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης, την Τετάρτη 13/6 και ώρα 7:00 μμ στο κενοτάφιο του Λεωνίδα.   

Στο πλαίσιο του ρητού «Νους υγιείς εν σώματι υγιή», ο Παλαιστικός Σπάρτης παρέχει στους αθλητές του όλα αυτά τα εφόδια, με τους κατάλληλους προπονητές, στον κατάλληλο χώρο και με την ουσιαστική συνεργασία του τρίπτυχου δασκάλου-παιδιού-γονέα.   

Έχοντας στο ενεργητικό του πολλές διακρίσεις και συμμετοχές σε αγώνες και τουρνουά,  αλλά και  επιδείξεις και καλοκαιρινά παλαιστικά camp, ο σύλλογος προσκαλεί όλους σε μια  γνωριμία με την Ελληνορωμαϊκή και Ελευθέρα Πάλη: «Ελάτε και στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας, στο μοναδικό εξειδικευμένο πρόγραμμα ελληνορωμαϊκής και ελευθέρας πάλης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, παρέχοντας στα παιδιά εξαιρετικό συνδυασμό άθλησης και ενέργειας» αναφέρεται στο σχετικό κάλεσμα.
  Στο άθλημα μπορούν να εγγραφούν:
- Αγόρια στην ελληνορωμαϊκή
- Αγόρια και κορίτσια στην ελευθέρα.

 Προπονήσεις γίνονται στη Σπάρτη (Ηρακλειδών 47) καθημερινά, μετά τις 5:00 το απόγευμα. Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε στα τηλέφωνα 6932 426767 και 6980 052944. Fb : Παλαιστικός Σπάρτης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος