«Στόχος η “γέφυρα επικοινωνίας” με σπουδαίες ευρωπαϊκές ακαδημίες»

Mayfair_Club

Συνέντευξη των διοργανωτών του «Open Road Football Experience»

Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 15:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Στόχος η “γέφυρα επικοινωνίας” με σπουδαίες ευρωπαϊκές ακαδημίες»

Στους στόχους και τις προδιαγραφές του ποδοσφαιρικού καμπ «Open Road Football Experience» αναφέρθηκαν οι διοργανωτές του event σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό ποδοσφαιρικό event θα λάβει χώρα στην πόλη της Σπάρτης. Το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το “Open Road Football Experience” που διοργανώνεται από τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ηλία Αναστασάκο και τους συνεργάτες του. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό καμπ στο οποίο εξειδικευμένο προπονητικό τιμ από κορυφαίες ακαδημίες της Ισπανίας, θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών. Με το πέρας του καμπ, προπονητές και σκάουτερς, θα αξιολογήσουν όλους τους συμμετέχοντες, και θα «ανοίξουν το δρόμο» στους δυο αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά ισπανικών ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Επίσης, το καμπ θα συνοδεύσει επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές με στόχο οι διακεκριμένοι προπονητές να μεταφέρουν το αναπτυξιακό και παράλληλα πολύ επιτυχημένο μοντέλο του ισπανικού ποδοσφαίρου.

Οι δράσεις του καμπ θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, το Σαϊνοπούλειο γήπεδο και το γήπεδο Αμυκλών.

Όπως ανέφεραν στη συνέντευξη οι διοργανωτές, «ευελπιστούμε να σας έχουμε στο πλευρό μας καθ’ όλη τη διάρκεια της  προετοιμασίας και της διεξαγωγής της διοργάνωσής μας. Καλούμε όλο τον ποδοσφαιρόφιλο κόσμο της Λακωνίας να αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε στη Σπάρτη. Ο θεσμός που δημιουργούμε θα ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις τις Ελλάδος τις επόμενες χρονιές, παρόλα αυτά θα θέλαμε να καθιερωθεί και στην πόλη της Σπάρτης, πράγμα που θα εξαρτηθεί κυρίως από τη συμμετοχή των αθλητών, δημοσιογράφων, των αθλητικών συλλόγων του νομού μας.

Στόχος μας είναι να δημιουργηθεί μία “γέφυρα επικοινωνίας” με σπουδαίες ευρωπαϊκές ακαδημίες, έτσι ώστε να υπάρχουν διαρκείς ευκαιρίες για εξέλιξη και ανάδειξη των νεαρών αθλητών μας.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε πως ένα αθλητικό καμπ ταυτίζεται με την εκπαίδευση των αθλητών, και δεν αποτελεί δοκιμαστικό στο οποίο κρίνουμε τους αθλητές. Δίνουμε παρόλα αυτά την ευκαιρία σε δύο αθλητές για να συμμετέχουν σε δοκιμαστικά ισπανικών ακαδημιών, με σκοπό να τους επιβραβεύσουμε και να τους δώσουμε μια ευκαιρία που δύσκολα θα έβρισκαν σε τόσο μικρή ηλικία.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή ενός αθλητή είναι μόνο η αγάπη του για το ποδόσφαιρο!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος