Μία αγωνιστική, μία χρονιά για την ΑΕ Σπάρτη κόντρα στον ΟΦΗ

Με συνδυασμό αποτελεσμάτων δυνατή η σωτηρία ακόμα και με ήττα

Παρασκευή, 25 Μάιος 2018 20:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μία αγωνιστική, μία χρονιά για την ΑΕ Σπάρτη κόντρα στον ΟΦΗ

Με πολλά αγωνιστικά, οικονομικά και διοικητικά προβλήματα, με τις αποχωρήσεις και τις προσφυγές αρκετών ποδοσφαιριστών, ταξιδεύει η ΑΕ Σπάρτη στο Ηράκλειο της Κρήτης για τον κυριακάτικο αγώνα (27/5 – 17:00) κόντρα στον ΟΦΗ, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της Football League. Η Σπάρτη βρίσκεται ισόβαθμη με την Αναγέννηση Καρδίτσας (υποδέχεται τον Άρη) και τον Αιγινιακό (υποδέχεται την Παναχαϊκή), με μία εκ των τριών ομάδων να αποχαιρετά την κατηγορία, μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Έτσι, όλα θα κριθούν ανάλογα με τα αποτελέσματα των τριών συλλόγων (Σπάρτη, Αιγινιακός, Καρδίτσα), που αντιμετωπίζουν τις ομάδες που βρίσκονται στις τρείς πρώτες θέσεις της Football League. Η Σπάρτη θέλει μετά το πέρας του αγώνα με τους Κρητικούς να έχει την ίδια συγκομιδή βαθμών με τον Αιγινιακό, καθώς υπερτερεί στην ισοβαθμία, έτσι ώστε να παραμείνει στη Football League.

Όλη την εβδομάδα, η διοίκηση της Σπάρτης κατέβαλε προσπάθεια να επιστρέψουν ποδοσφαιριστές στην προσπάθεια για τη σωτηρία της ομάδας. Υπενθυμίζεται ότι η αποστολή ταξίδεψε από την Λακωνία για την αναμέτρηση με την Δόξα στην Δράμα με 13 ποδοσφαιριστές και τώρα προσπαθεί να έχει περισσότερες λύσεις για το παιχνίδι του Ηρακλείου. Στις σίγουρες επιστροφές είναι αυτή του Οικονομόπουλου που εξέτισε την ποινή του, ενώ παραμένουν τιμωρημένοι οι Νιάρος και Παναγιώτου. Σίγουρα θα επιστρατευθούν και ποδοσφαιριστές από την ομάδα Νέων που έχουν δικαίωμα συμμετοχής και στους μεγάλους ώστε να είναι πιο ολοκληρωμένη η αποστολή για την Κρήτη.

Στην αντίπερα όχθη, σε ρυθμούς φιέστας κινείται ο ΟΦΗ ενόψει του τελευταίου ματς κόντρα στη Σπάρτη. Ο ΟΦΗ θέλει να «κλείσει» νικηφόρα την σεζόν και μετά την άνοδο, να κατακτήσει και το πρωτάθλημα της Football league.

Πρόγραμμα τελευταίας (34ης) αγωνιστικής

Τρίκαλα-Εργοτέλης 0-3

Κυριακή 27/5 (5:00 μμ)
Καλλιθέα - ΑΟΧ Κισσαμικός
Απόλλων Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης
Αιγινιακός - Παναχαϊκή
Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης
ΟΦΗ - ΑΕ Σπάρτη
Πανσερραϊκός-Δόξα Δράμας
Απόλλων Πόντου - Αχαρναϊκός 3-0 (α.α.)
Παναιγιάλειος - Βέροια 3-0 (α.α)

Βαθμολογία (33 αγ.)
1. ΟΦΗ    83
2. Άρης    82
--------------------
3. Παναχαϊκή    70
4. ΑΟΧ Κισσαμικός    61
5. Δόξα Δράμας    60
6. Τρίκαλα    58
7. Απόλλων Πόντου    50
8. ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας    48
9. Εργοτέλης    43
10. Απόλλων Λάρισας    43
11. ΑΕ Σπάρτη    37
12. Αναγέννηση Καρδίτσας    37
---------------------
13. Αιγινιακός    37
14. Πανσερραϊκός    30
15. Παναιγιάλειος    25
16. Καλλιθέα    24
17. Βέροια    -
18. Αχαρναϊκός    -

* Απόλλων Λάρισας, Σπάρτη, Αναγέννηση Καρδίτσας, Αιγινιακός, Πανσερραϊκός, Παναιγιάλειος και Καλλιθέα έχουν μείον τρεις βαθμούς, αφού δεν πέρασαν το στάδιο επιτήρησης.
** Βέροια και Αχαρναϊκός έχουν αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Φωτο: Π. Σταματέλλης

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti