Οι αποφάσεις που έλαβε η γενική συνέλευση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Mayfair_Club

Παρουσία γιατρών όλοι οι αγώνες από του χρόνου

Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 18:26 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οι αποφάσεις που έλαβε η γενική συνέλευση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16/4, στα γραφεία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην Καλαμάτα, η τακτική γενική συνέλευση των σωματείων-μελών της Ένωσης.

Η γενική συνέλευση ξεκίνησε με την ομόφωνη έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού για το 2017, αλλά και για τον προϋπολογισμό του 2018, ενώ στη συνέχεια συζητήθηκαν αναλυτικά θέματα που αφορούν άμεσα τις ομάδες της ευρύτερης περιοχής.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η παρουσία ιατρού σε κάθε αγώνα ως υποχρέωση του γηπεδούχου σωματείου από την προσεχή αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Σε διαφορετική περίπτωση, αυτός θα ματαιώνεται με υπαιτιότητα του γηπεδούχου σωματείου και θα κατακυρώνεται υπέρ του φιλοξενούμενου σωματείου.

Ουσιαστικά πρόκειται για την εναρμόνιση με το αντίστοιχο άρθρο που υπάρχει στις προκηρύξεις των εθνικών πρωταθλημάτων και που ουσιαστικά διασφαλίζει τις ομάδες και τους αθλητές από τυχόν άσχημους τραυματισμούς.

Για το λόγο αυτό, η διοίκηση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ θα κάνει ραντεβού με τους ιατρικούς συλλόγους σε κάθε νομό (Αρκαδίας, Λακωνίας, Μεσσηνίας), προκειμένου να υπάρξει μία καλή συνεργασία στο σοβαρό αυτό κομμάτι.

Ακολούθως έγινε αποδεκτή ομόφωνα η πρόταση της εταιρείας Molten για χρήση ως επίσημης μπάλας των πρωταθλημάτων της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, την μπάλα τύπου BGG7X για τις αγωνιστικές περιόδους 2018-2019, 2019-2020 και 2020-2021, με ταυτόχρονη χορηγία για κάθε αγωνιστική περίοδο τρεις μπάλες σε κάθε σωματείο ανδρών και γυναικών.

Η γενική συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ενημέρωση από πλευράς διοίκησης της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ για: 1) Την υποχρεωτική χρήση από το Νόμο των μηχανημάτων POS για τις οικονομικές τους συναλλαγές 2) τον προγραμματισμό για τις ημερομηνίες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της περιόδου 2018-2019, 3) τα παράβολα δηλώσεων συμμετοχής στα πρωταθλήματα της περιόδου 2017-2018, ενώ 4) έγινε ενημέρωση για τις υβριστικού περιεχομένου αναρτήσεις στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής Δικτύωσης, των σωματείων και των άμεσα εμπλεκομένων σ΄ αυτά.

Τέλος, στη γενική συνέλευση κατατέθηκαν προτάσεις από τον Αρκαδικό και την Άμιλλα Αγίου Ιωάννη Σπάρτης, οι οποίες θα συζητηθούν στο επόμενο διοικητικό συμβούλιο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος