Πρωταθλητής Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας αναδείχθηκε ποδηλάτης του Σπαρτιατικού! (ΦΩΤΟ)

Mayfair_Club
Τρίτη, 20 Μάρτιος 2018 14:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρωταθλητής Πελοποννήσου-Δυτ. Ελλάδας αναδείχθηκε ποδηλάτης του Σπαρτιατικού! (ΦΩΤΟ)

Πρωταθλητής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας για το 2018 στους Παίδες αναδείχτηκε ο αθλητής του Σπαρτιατικού, Βασίλης Κωνσταντάκος, στους ποδηλατικούς αγώνες δρόμου αντοχής και ατομικής χρονομέτρησης που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 17-18/3 στην Πάτρα.

Εξαιρετικός και ο Δημήτρης Χριστάκος στους Άνδρες κατέλαβε και στα δυο αγωνίσματα την 2η θέση, ενώ ο Κώστας Αναστασόπουλος στους εφήβους ήρθε 2ος στην ατομική χρονομέτρηση και η αδελφή του, Χριστίνα Αναστασοπούλου, ήταν 2η στην αντοχή.

Την 5η θέση στους Εφήβους, στην ατομική χρονομέτρηση, απέσπασε ο Παναγιώτης Δημητρόπουλος, την ιδία θέση ο Γιάννης Σουλτάνης στους Παίδες και την 6η θέση στους Άνδρες ο Γιώργος Φριντζήλας στο αγώνισμα της αντοχής.

Τους αθλητές του Σπαρτιατικού συνόδευσε ο προπονητής Χρήστος Βορβής.

Επόμενος αγώνας για τους ποδηλάτες του Σπαρτιατικού θα είναι και πάλι στην Πάτρα στις 24-25 Μαρτίου στον καθιερωμένο ποδηλατικό «Γύρο Θυσίας».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος