Επιστρέφει στην ΑΕ Σπάρτη ο Αλ. Μουζακίτης!

Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 19:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιστρέφει στην ΑΕ Σπάρτη ο Αλ. Μουζακίτης!

Ακόμα μια σημαντική μεταγραφική προσθήκη ολοκλήρωσε σήμερα Πέμπτη (25/1) η ομάδα της ΑΕ Σπάρτη.

Σύμφωνα με το liganews.gr, ο 23χρονος Αλέξανδρος Μουζακίτης θα ξαναφορέσει τη φανέλα της Σπάρτης καθώς πρόλαβε να παίξει μόλις σε έξι αγώνες την περίοδο 2016/17 προτού χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς λόγω σοβαρού τραυματισμού.

Ο παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του Παναθηναϊκού. Την περίοδο 2013-2014 αγωνίστηκε σε 2 αγώνες πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου ενώ στο φινάλε της περιόδου πανηγύρισε με την ομάδα του «τριφυλλιού» την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την περίοδο 2014-15 δόθηκε δανεικός για ένα εξάμηνο στη Νίκη Βόλου, με την οποία έπαιξε σε 10 αναμετρήσεις της Super League.

Το καλοκαίρι του 2015 έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και ο Πανιώνιος κινήθηκε αστραπιαία να τον εντάξει στο ρόστερ του, την ώρα που αρκετές ομάδες τον διεκδικούσαν. Μετά την αποχώρηση του από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, αναχώρησε για την Ιταλία και την Μονόπολι, με την οποία έφτασε τις 8 συμμετοχές ενώ σημείωσε και 1 γκολ. Παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει να επιδείξει μια αξιοζήλευτη πορεία που τον έχει κάνει βασικό κι αναντικατάστατο μέλος στις εθνικές ομάδες.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti