Κύπελλο Λακωνίας: Ολυμπιακός Γυθείου-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0 (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 25 Ιανουάριος 2018 17:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κύπελλο Λακωνίας: Ολυμπιακός Γυθείου-Αστέρας Βλαχιώτη 1-0 (ΦΩΤΟ)

Με σκορ 1-0 επικράτησε ο Ολυμπιακός Γυθείου του Αστέρα Βλαχιώτη στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την 3η φάση του Κυπέλλου Λακωνίας. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου στο νέο Δημοτικό Στάδιο Γυθείου, στην περιοχή Σελινίτσα. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Ηλίας Τσίκαρης.

Ο επαναληπτικός αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί στις 14 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Στάδιο Μολάων.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής του Αστέρα Βλαχιώτη, Θεόδωρος Γκάτζιος, ανέφερε: «Ήταν το πρώτο ημίχρονο ενός παιγνιδιού στο οποίο δεν ήμασταν καλοί και χάσαμε. Ευτυχώς αυτή η ήττα ήρθε στο κύπελλο για να μας δείξει τις οποίες αδυναμίες μας. Δικαιούνται κ αυτοί οι παίχτες που δεν είναι ρομπότ να έχουν άσχημες στιγμές. Το προσπερνάμε κ θα προσπαθήσουμε στην συνέχεια με περισσότερη δουλειά. Την διαιτησία δεν θέλω να την σχολιάσω όπως δεν το έχω κάνει ποτέ. Δικαιούνται και αυτοί να κάνουν λάθη όπως και εμείς».

Πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, η διοίκηση του Ολυμπιακού Γυθείου τίμησε για την προσφορά του στην ομάδα τον Χρήστο Κατσικά, ο οποίος από το περασμένο καλοκαίρι έχει ενταχθεί στο δυναμικό του Αστέρα Βλαχιώτη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti