Κινδυνεύει με αφαίρεση 12 βαθμών λόγω οφειλών η ΑΕ Σπάρτη!

Mayfair_Club

Καθησυχάζει τους φιλάθλους η διοίκηση της ΠΑΕ

Παρασκευή, 12 Ιανουάριος 2018 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κινδυνεύει με αφαίρεση 12 βαθμών λόγω οφειλών η ΑΕ Σπάρτη!

Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύει η ΑΕ Σπάρτη εάν δεν επιτύχει διακανονισμό με τέσσερις πρώην ποδοσφαιριστές της μέχρι τις 16 Ιανουαρίου. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε επιβολή αφαίρεσης τριών βαθμών για κάθε έναν από τους Μανώλη Ροβίθη, Τάσο Παπαχρήστο, Βαγγέλη Αναστασόπουλο και Δημήτρη Σιώπη, μέχρι αυτοί να εξοφληθούν πλήρως.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Εμμανουήλ Ροβίθη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 538/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Αναστάσιου Παπαχρήστου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 537/2017τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ευάγγελου Αναστασόπουλου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 531/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ Σπάρτη την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Δημητρίου Σιώπη, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό 532/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α’ ΕΕΟΔ».

Περιθώριο πέντε ημερών
για διευθέτηση των οφειλών
Η Σπάρτη έχει περιθώριο πέντε ημερών για να εξοφλήσει τους παίκτες και να μην της αφαιρεθούν βαθμοί. Σε αντίθετη περίπτωση, θα επιβληθεί αφαίρεση και για να επιστραφούν οι βαθμοί θα πρέπει να τακτοποιήσει τις οφειλές πέντε εργάσιμες έπειτα από το επόμενο ματς, δηλαδή έως τις 26 Ιανουαρίου.

Με πληροφορίες από sport24.gr

Καθησυχαστική η διοίκηση
της ΑΕ Σπάρτη
Πάντως, η διοίκηση της ΠΑΕ Σπάρτη εμφανίζεται καθησυχαστική προς το φίλαθλο κοινό, καθώς σε ανακοίνωσή της, επισημαίνει τα εξής:

«Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που καθιστούν επισφαλή τη θέση της Σπάρτης και βέβαιη την αφαίρεση 12 βαθμών, θα θέλαμε να καθησυχάσουμε τους φίλους της ομάδας μας, διότι ήδη έχει δοθεί το 40% των οφειλών προς τους παίκτες και μέχρι τις 25 Ιανουαρίου 2018 θα υπάρξει ολική αποπληρωμή.  Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να τηρήσουμε στο ακέραιο την υπόσχεση που έδωσε η νέα διοίκηση ώστε να τακτοποιήσει ΟΛΕΣ τις οικονομικές υποχρεώσεις».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος