Στα κορυφαία σωματεία της χώρας στην ποδηλασία ο Σπαρτιατικός!

Κατετάγη στην 4η θέση για δεύτερη συνεχή χρονιά

Πέμπτη, 04 Ιανουάριος 2018 12:55 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στα κορυφαία σωματεία της χώρας στην ποδηλασία ο Σπαρτιατικός!

Στα κορυφαία σωματεία ποδηλασίας για άλλη μια χρονιά συγκαταλέγεται ο Σπαρτιατικός ΓΣ, σύμφωνα με την επίσημη βαθμολογία που εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Το 2017 ο Σπαρτιατικός κατετάγη 4ος στην γενική βαθμολογία, ενώ την ίδια θέση είχε και το 2016, επιβεβαιώνοντας την σταθερή ανοδική του πορεία.

Επίσης, στην ειδική στατιστική βαθμολογία για το 2017 των αθλητών, ο Βασίλης Δημητρόπουλος κατετάγη 1ος στην πίστα εφήβων, ο Δημήτρης Χριστάκος 2ος στην πίστα εφήβων, η Σταματική Αναστασοπούλου 3η στην πίστα νεανίδων, η Μαρία Μπαγιώκου 3η στο δρόμο μίνι μεγάλα, ο Πέτρος Παναγάκος 4ος στο δρόμο μίνι μεγάλα, η Βαρβάρα Κουραντή 5η στην ορεινή μίνι μεγάλα και η Χριστίνα Αναστασοπούλου 5η στο δρόμο νεανίδων.

Αποδεικνύεται έτσι, η σταθερή πορεία το συλλόγου στο χώρο της ποδηλασίας εδώ και 17 χρόνια, με επικεφαλή τον  Παναγιώτη Πριστούρη και άξιους συνεργάτες τους προπονητές Παναγιώτη Καρούνο Βασίλη Γιαννιώση, Χρήστο Βορβή και Τάσο Αντωνόπουλο.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου απευθύνει ένα μεγάλο μπράβο και τις θερμότερες ευχαριστίες του σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές, στους γονείς, και σε όλους τους παράγοντες που στάθηκαν στο πλευρό του ποδηλατικού τμήματος.

Τέλος, το ποδηλατικό τμήμα ευχαριστεί θερμά για τη στήριξη τους, τις επιχειρήσεις MANIATIS HOTEL, SILK OIL, ΠΟΔΗΛΑΤΑ- ΚΑΡΟΥΝΟΣ.
    
Ακολουθεί ο πίνακας με τα 10 πρώτα σωματεία για το 2017:
1. ΠΟΧ Τάλως Χανίων
2. Κρόνος Νίκαιας        
3. ΠΓΣ Λάρισας        
4. Σπαρτιατικός ΓΣ        
5. ΠΟ Πατρών        
6. Παναθηναϊκός        
7. Κάστρο Ηρακλείου        
8. ΑΟ Θησεάς         
9. Άτλας Ρεθύμνου        
10. Ροδήλιος Ρόδου


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti