Έτρεξαν για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, 19 Νοέμβριος 2017 12:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έτρεξαν για φιλανθρωπικό σκοπό στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Με επιτυχία στέφθηκε ο 3ος Φιλανθρωπικός Αγώνας Δρόμου στη μνήμη του Οσίου Νίκωνος «Του Μετανοείτε» που διοργάνωσαν η Μητρόπολη Μονεμβασίας & Σπάρτης, ο Δήμος Σπάρτης και ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης, σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 πμ στη Σπάρτη. Παρά τις νεφώσεις και την απειλή βροχής, αρκετοί ήταν οι συμμετέχοντες -νεαρής κυρίως ηλικίας- που βρέθηκαν στην εκκίνηση.

Η εκκίνηση δόθηκε από τον Ιερό Ναό του Οσίου Νίκωνος. H διαδρομή του αγώνα ήταν: Εκκλησία του Όσιου Νίκωνα - Αγίου Νίκωνος - Οδός των 118 - Αρχιδάμου - Όθωνος Αμαλίας - Αγίου Νίκωνος - Τερματισμός στην εκκλησία του Οσίου Νίκωνος. Η συνολικλη απόσταση της διαδρομής ήταν 1.800  μέτρα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti