Βρέθηκε η χρυσή τομή για το μέλλον του Αστέρα Βλαχιώτη

Οικονομική στήριξη στην ομάδα υποσχέθηκαν πολίτες του Βλαχιώτη

Πέμπτη, 26 Οκτώβριος 2017 17:25 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Βρέθηκε η χρυσή τομή για το μέλλον του Αστέρα Βλαχιώτη

Μέσα σε κλίμα ενότητας και κοινής πορείας πολιτών-διοίκησης διεξήχθη η γενική συνέλευση του Αστέρα Βλαχιώτη, την Τετάρτη (25/10). Τα μέλη της διοίκησης του Αστέρα Βλαχιώτη, με επικεφαλής τον Δημήτρη Μανιατάκο, ανέλυσαν τους στόχους της ομάδας και τα οικονομικά δεδομένα και κάλεσαν τους συμμετέχοντες να συνδράμουν οικονομικά, ώστε να επανέλθει η ηρεμία στις τάξεις της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές να διεκδικήσουν καλύτερα αποτελέσματα στη συνέχεια.

Οι πολίτες του Βλαχιώτη, που συμμετείχαν δυναμικά, έκαναν προτάσεις και ανέλαβαν δεσμεύσεις για την οικονομική συμμετοχή στα έξοδα της ομάδας. Έτσι, πέραν της μηνιαίας συνδρομής οι επιχειρηματίες θα συνδράμουν με διαφημιστική προσφορά στο γήπεδο και στο site του Αστέρα.

Κοινή πεποίθηση είναι η ομάδα ανήκει στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ευρώτα και την Λακωνία ως εκπρόσωπος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής και όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να στηρίζουν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο.

Τέλος, οι διοικούντες τον Αστέρα ευχαρίστησαν τον Δήμο Μονεμβάσιας και τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου Μολάων, όπου θα αγωνίζεται ο Αστέρας  έως την απόκτηση άδειας καταλληλότητας του Δημοτικού Σταδίου Βλαχιώτη.

Μετά τη γενική συνέλευση που έγινε σε κλίμα συνεννόησης, ο ιδιοκτήτης της ομάδας κ. Δημήτρης Μανιατάκος δήλωσε ικανοποιημένος και ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες πολίτες από το Βλαχιώτη για τον τρόπο στήριξης της ομάδας.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti