ΠΣΑΠ: «Όποια ομάδα της Football League δεν ασφαλιστεί, δεν παίζει»

Η Σπάρτη μεταξύ των ομάδων που έχουν διευθετήσει το θέμα

Τρίτη, 19 Σεπτέμβριος 2017 14:07 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΠΣΑΠ: «Όποια ομάδα της Football League δεν ασφαλιστεί, δεν παίζει»

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος της Football League απέστειλε τη Δευτέρα (18/9) νέα επιστολή στις ΠΑΕ της κατηγορίας, για να τις ενημερώσει εκ νέου για την ασφάλιση των παικτών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, o ΠΣΑΠ μαζί με τη Λίγκα ενημέρωσε τις ΠΑΕ ότι απαγορεύεται να ασφαλιστούν από μόνοι τους σε ιδιωτική εταιρία, χωρίς να υπάρχει κεντρική διαχείριση, αφού κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από το νόμο. Μπορούν να ασφαλίσουν τους ποδοσφαιριστές τους, πέρα από την κεντρική διαχείριση, μόνο στο ΙΚΑ.

Συνάντηση με ΠΣΑΠ
Μάλιστα, αντιπροσωπεία από το διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΑΠ βρέθηκε τη Δευτέρα (18/9) στα γραφεία της Λίγκας, απ' όπου και εστάλη από κοινού το έγγραφο σε όλες τις ΠΑΕ, έτσι ώστε υποχρεωτικά να ασφαλιστούν όσες ΠΑΕ δεν το έχουν κάνει.

«Όποια δεν ασφαλιστεί, δεν θα παίξει στο Κύπελλο», είναι ουσιαστικά το κεντρικό νόημα της νέας επείγουσας επιστολής, που εστάλη στις ομάδες. Υπενθυμίζεται ότι οι ΠΑΕ έχουν διορία μέχρι και Τρίτη το μεσημέρι (19/9) για να ολοκληρώσουν τις διαδικασίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ΑΕ Σπάρτη, Απόλλων Πόντου, Αιγινιακός, Αναγέννηση Καρδίτσας, Κισσαμικός και Πανσερραϊκός είναι ορισμένες από τις ΠΑΕ, που έχουν τακτοποιήσει ήδη το θέμα.

Πηγή: liganews.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti