Πρωτοφανείς θάνατοι στη χώρα μας από επιδημία... ύπνωσης!!!

Παρασκευή, 28 Σεπτέμβριος 2018 20:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ταπείνωση, ΑΠΑΘΕΙΑ, σε ό,τι καταστροφικό συμβαίνει γύρω μας!!! ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ για τους συνανθρώπους μας που αυτοκτονούν και για το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ της Πατρίδα μας !!!
ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ, ψευτόμαγκα του καφενειου, ραγιά, ΕΣΥ που αδιαφορείς για όλα αυτά, κράτησε ΒΑΘΙΑ μέσα στο μυαλό σου αυτό που θα σου πω: Ειλικρινά σου μιλάω θα το πληρώσεις ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ !!! ....
Δεν ξέρω ΑΝ ΘΑ ΖΕΙΣ τα επόμενα ΔΥΟ χρόνια με αυτά τα ΤΡΟΜΕΡΑ που θα συμβούν!!! Ειλικρινά σου μιλάω !!!..... Θα υποφέρεις πολύ !!! ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ !!! Και ΑΙΤΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ όχι μόνο η μεγάλη σου ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, αλλά και Ο ΠΟΛΕΜΟΣ που κάνεις προς τα ΙΕΡΑ και ΟΣΙΑ της ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ !!! ... Θα λειτουργήσει ο Πνευματικός Νόμος και για σένα, Αδιάφορε η Πολέμιε !!!...
ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΗΘΕΙΣ !!!
Η ΕΛΛΑΔΑ βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή ΠΑΡΑΚΜΗΣ και εξαθλίωσης !!! ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ σταθερά σε ΟΛΙΚΟ Εθνικό Αφανισμό !!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! Στην ουσία ζούμε σε ΚΑΤΟΧΗ από ξένα συμφέροντα, αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ εξαρτημένες και πουλημένες ηγεσίες !!!...
ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ και αλλοίωσαν την Ορθοδοξία, την Ελληνική ΙΣΤΟΡΙΑ, την Γλώσσα, την Παιδεία και ΖΟΥΜΕ την ΡΑΓΔΑΙΑ ανάπτυξη ενός ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ και επαίσχυντου ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, με ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ τον Ιστορικό και Πολιτισμικό μας ΙΣΤΟ !!!
Σε εσάς μιλάω Έλληνες Πατριώτες !!! Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους Αρχαίους Προγόνους μας!!!
ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ως "πρόβατα για σφαγή "τη μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους "καρεκλοκένταυρους," άθεους , και Ανθέλληνες τοποτηρητές !!!!
Ο Διεθνής Σιωνισμός και ο ύπουλος Ισλαμισμός ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΛΥΠΗΤΑ ότι θυμίζει η δοξάζει την Ελλάδα
...Το ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΙΩΚΕΙ τους Έλληνες και τους στερεί την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ τους.... ΦΙΜΩΝΕΙ τη φωνή των Αγωνιστών αλλά και των Ορθοδόξων !!!....
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΟΧΙ προ των Πυλών !!! Εντός των τειχών !!! Αχόρταγος, Ύπουλος, Αιμοσταγής !!!... ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ με εμάς τους Έλληνες Πατριώτες και Ορθοδόξους !!
ΕΤΣΙ θέλουν να πιστεύουν οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ !... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΝΙΚΗΣΑΝ !!! Ότι κατάφεραν να μας υποδουλώσουν !!!
ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ !!! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΥΛΗ ΔΕΝ σκύβει το κεφάλι και ΔΕΝ υποδουλώνεται ΠΟΤΕ !!! Η Ελλάδα είναι ΜΑΝΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ και αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ !!! Και οι Μητέρες των Ελλήνων Ηρώων ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!!
ΑΚΟΥΣΤΕ εδώ Ξένοι και Ντόπιοι Δούρειοι Ίπποι! Με τη βοήθεια του ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ των οποίων επικαλούμαστε, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ και όλων των ΑΓΙΩΝ, ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ την ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ και θα ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ !!!!! ΕΣΕΙΣ θα ΑΠΟΛΕΣΘΕΙΤΕ, και η ΕΛΛΑΔΑ θα ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ και θα ΔΟΞΑΣΤΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΑΖΙ με την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !!!
Να είστε σίγουροι γι` αυτό !!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα