Σπάστε, κάψετε, απειλήστε. Ελεύθερα

Δευτέρα, 05 Μάρτιος 2018 18:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Θέατρο του παραλόγου. Επί μήνες νεαροί σπάνε αυτοκίνητα τρόλεϊ, καταστήματα. Κάθε Σάββατο έχουν και event. Έχουν καθιερωμένη συνάντηση με τα ΜΑΤ στα Εξάρχεια κάτι μεταξύ προπόνησης και διασκέδασης. Όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση άφηνε το θέμα να εκτυλίσσεται για να έχει να λέει ότι είναι μια σωστή Αριστερά αφού αφήνει αυτές τις ομάδες «να εκφράζονται». Μόνο που το πράγμα ξέφυγε.
Οι νεαροί που λένε ότι είναι αναρχικοί, κάνουν ντου πλέον και στα σπίτια Δικαστικών, χτυπούν γραφεία εμπλεκομένων, κανείς δεν αισθάνεται ασφαλής, όταν μάλιστα ένας πρώην πρωθυπουργός (Παπαδήμος) νοσηλεύτηκε επί εβδομάδες από δέμα - βόμβα που τον τραυμάτισε.
Μετά από τις τελευταίες συνεχείς επιθέσεις των νεαρών, έρχεται ο απίθανος κ. Τόσκας κατ. ευφημισμόν υπουργός «Προστασίας» του πολίτη και τα βάζει με την Αστυνομία ότι δεν κάνει καλά τη δουλειά της. Πρόκειται για ανήθικο ψέμα. Ο κ. Τόσκας:
α) Έχει με κομματικά κριτήρια ορίσει όλους τους αξιωματικούς στην ΕΛΑΣ παντού στη χώρα. (Ελλάδα, η χώρα της αναξιοκρατίας παντού).
β) Έχει δώσει εντολή ΜΗ επέμβασης στις παράνομες πράξεις των νεαρών.
γ) Δεν έχει προτείνει τίποτε νομοθετικά για να αντιμετωπιστεί το θέμα, οπότε όσοι συλλαμβάνονται αφήνονται ελεύθεροι γιατί το κράτος δεν παρίσταται ζητώντας αποζημίωση π.χ. για ένα καμένο τρόλεϊ.
δ) Έχει διαμοιράσει άνδρες στο να προστατεύουν πολιτικούς, να παρίστανται σε πλειστηριασμούς, να φυλάνε την Βουλή και το Μαξίμου κ.ο.κ. Δεν περισσεύουν για την κοινωνία
Τέλος μόνο με περιφρόνηση μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει τη θέση των κυβερνητικών ότι δεν χρειάζεται να κάνουν κάτι για το ορμητήρια των νεαρών που είναι πανεπιστημιακά κτίρια γιατί λέει, «το νόημα του ασύλου εφαρμόζεται πλήρως και σωστά».
Ναι το ασύλου της ανοησίας, της ιδεοληψίας και των αγκυλώσεων σε βάρος του κοινού καλού.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος