Το θρασύτατο αίτημα της ψευτοαριστερής κυβέρνησης...

Τους κατέβασε από το αεροπλάνο ο Πούτιν!

Παρασκευή, 10 Νοέμβριος 2017 20:21 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Έσπασε τα μούτρα του ο Τσίπρας που ήθελε να αντικατασταθούν οι εκ Κριμαίας αξιωματούχοι.
Η ψευτοαριστερή κυβέρνηση που υποκλίνεται όταν έρχονται τα λογιστάκια-οικονομικοί δολοφόνοι (τρόικα), θέλησε να το παίξει άγρια και σκληρή στην Ρωσία!!!
Σαν σκυλάκι της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κατά τη σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Ρωσική πρωτεύουσα, άρχιζε να «γαυγίζει» και ζήτησε από την Μόσχα να αντικατασταθούν οι τέσσερις αξιωματούχοι με καταγωγή από την Κριμαία από άλλους Ρώσους!
Το θρασύτατο αυτό αίτημα η ψευτοαριστερή κυβέρνηση το στήριξε στην απόλυτα υποτελή Νατοϊκή πολιτική της, καθώς Ε.Ε και ΝΑΤΟ (άρα και η Ελλάδα ως προτεκτοράτο τους) δεν αναγνωρίζουν πως η Κριμαία αποτελεί τμήμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας αλλά της Ουκρανίας!!!
Στην Μόσχα όταν σταμάτησαν τα απίστευτα… γέλια που τους προκάλεσε το ελληνικό αίτημα και κατάλαβαν ότι δεν είναι ανέκδοτο ούτε κάποια βλακεία για να περνάει η ώρα, απάντησανσοβαρά και απλά ότι η ελληνική απαίτηση αποτελεί προσβολή για τους Ρώσους!
Η απάντηση της Μόσχας ήταν ξεκάθαρη: «Για εμάς η Κριμαία είναι ό,τι και η Μόσχα. Αναπόσπαστο κομμάτι της Ρωσικής Ομοσπονδίας.»
Η ρωσική πλευρά επέμεινε ότι ως οικοδεσπότης δεν μπορεί να δέχεται συστάσεις των φιλοξενουμένων για το ποιοι θα παρευρίσκονται ή όχι στην δική της αντιπροσωπεία!
Έτσι, λίγη ώρα πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο για τη Μόσχα ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γ. Κατρούγκαλος, ο υπουργός Ναυτιλίας Π. Κουρουμπλής και ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί αξιωματούχοι, πληροφορήθηκαν ότι, μετά το ελληνικό θράσος, η Ρωσία τούς… ανακάλεσε τη βίζα και τα ρωσικά σύνορα έκλεισαν γι' αυτούς!
Οι υπουργοί έμειναν «αμανάτι» στο «Ελ.Βενιζέλος» και μετά επέστρεψαν στα γραφεία τους στην Αθήνα!
Η σύγκλιση της Μικτής Διυπουργικής Ελλάδας-Ρωσίας που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στην Μόσχα, εν τέλει ματαιώθηκε.
Το γελοίο της «ελληνικής» πολιτικής είναι ότι ένας από τους πιο γνωστούς ελληνιστές του ρωσικού ΥΠΕΞ, ο Γκεόργκι Μουράντοφ, πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας με την Ελλάδα, είναι σήμερα αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας και αντιπρόσωπός της στον πρόεδρο της χώρας Βλαντίμιρ Πούτιν.
Η κυβέρνηση δεν βρήκε το κουράγιο να ασκήσει βέτο, έστω γι’ αυτόν μόνο και να τον εξαιρέσει από τη λίστα των κυρώσεων της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας.
Το «ξεπούλημα» της εξωτερικής μας πολιτικής δεν έχει πια φρένο…
Σημειωτέον ότι η Διυπουργική Επιτροπή Συνεργασίας είναι πλέον ένας από τους λίγους συνδετικούς κρίκους μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας, συνεδριάζει μια φορά το χρόνο και ασχολείται με εμπορικές και οικονομικές σχέσεις, τον μόνο που επιτρέπουν στους προδότες οι τοκογλύφοι δανειστές, να διατηρείται στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.
Γενικά οι σχέσεις Ελλάδας-Ρωσίας είναι σε «πάγο». Μην ξεχνάμε ότι πρόσφατα το Πατριαρχείο της Μόσχας χαρακτήρισε «Άθεο τον Τσίπρα και έγκλημα ενώπιον Θεού και ανθρώπων τη νομιμοποίηση αλλαγής φύλου από τα 15» Από το 2015 ο Τσίπρας πήγε στην Ρωσία για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου αλλά δεν ζήτησε καμμία βοήθεια από τη Ρωσία!!! Από τότε ο Πούτιν δεν τον εμπιστεύεται…
triklopodia.gr

Ο Ανάργυρος σας το έχει πει πολλές φορές. Είμαστε χαμένοι, μέσα στην ομίχλη, δίχως χάρτες, με χαλασμένη πυξίδα και έναν πλοίαρχο που δεν έχει καπετανέψει ποτέ, να μη γνωρίζει τι του γίνεται. Ενδεχομένως περισσότερες ελπίδες θα έχουμε να σωθούμε αν πηδήξουμε στο νερό.
Αυτή είναι η Ελλάδα τούτη την ώρα. Δίχως πλάνο, δίχως στρατηγική, δίχως τίποτε, οδηγείται καρφί να τσακιστεί στα άγρια βράχια. Και μέσα σε όλα αυτά νομοθετούμε πάλι, νέα μέτρα που δεν μπορούν να εφαρμοστούν. Βάζουμε κι άλλο το μαχαίρι στο κόκκαλο ενώ έχουμε ήδη πετάξει έξω όλο το μεδούλι.
Ο στόχος των πολιτικάντηδων στην Ελλάδα είναι να κάνει ο καθένας από λίγο καπετάνιος ή αξιωματικός. Να γίνει απλά πρωθυπουργός, υπουργός ή βουλευτής. Αυτή είναι η φιλοδοξία. Η διαχείριση του χάους με σειρά προτεραιότητας.
Κατακαημένε Ελληνισμέ! Ποιοί κάθονται στο Εθνικό σου Πηδάλιο!!! Δοξάστε τους!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος