Στον λίγο χρόνο που μας απομένει

Τετάρτη, 01 Νοέμβριος 2017 20:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ξεκίνησε κατ’ εντολήν των αφεντάδων του κόσμου τούτου το τελικό κτύπημα εναντίον των Ελλήνων. Ξεκίνησε μια γενική αναρχία, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου των αστυνομικών είπε ότι τους έχουν δεμένα τα χέρια στο να επιβάλλουν την τάξη, κάτι άλλωστε που το διαπιστώνουμε καθημερινά. Μας έφτιαξαν την κοινωνία του «σώπα, μην μιλάς», από την άλλη όμως όποιος δεν μιλά είναι απλά συνένοχος.
Αφήστε στην άκρη τα όσα μας χωρίζουν· είναι πολύ περισσότερα τα όσα μας ενώνουν Έλληνες. Πέρασε πια η ώρα που αναρωτιόμασταν «μήπως δεν είναι έτσι»· πέρασαν οι ώρες, οι μήνες, τα χρόνια. Τώρα μας απομένει ελάχιστος χρόνος προτού ξεκινήσει ο πραγματικός πόλεμος εντός των πόλεων και γενικώς. Το πότε το ξέρουν μόνοι αυτοί που εξουσιάζουν, η ώρα αυτή όμως δεν αργεί. Δεν κινδυνολογώ, το πράγμα όχι μόνο φαίνεται, αλλά σε αυτό συμφωνούν και έχουν προαναφέρει στο παρελθόν και πολλοί Πατέρες.
Ήδη πολλοί συμπολίτες μας κάνουν διαμαρτυρίες και πορείες για τα βιβλία του δημοτικού μας σχολείου που είναι μισελληνικά. Ήδη πολλοί ιερείς συμπορεύονται μαζί τους· και αρκετοί ιερείς αποτειχίζονται.
Αυτές οι κινήσεις είναι ελπιδοφόρες, είναι όμως λίγες ακόμα. Φωνάξτε Έλληνες, μαζευτείτε όλοι μαζί στις ενορίες, στις πόλεις, στους δρόμουςκατά εκατομμύρια και ενώστε τη φωνή σας ενάντια στο έγκλημα που γίνεται στον τρόπο ζωής μας, στα «πιστεύω» μας, στα ιερά και τα όσιά μας. Μην επαναπαύεστε ότι κάποιοι άλλοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα, ειδικά όταν είμαστε μέσα στην τρύπα με χιλιάδες φίδια!
Μην λέτε ότι έχουμε ελπίδα, γιατί είμαστε από την φύση μας η ελπίδα. Μην αναρωτιέστε γιατί ο Θεός αφήνει, γιατί κι ο Θεός αναρωτιέται γιατί εμείς αφήνουμε. Μην κοιτάτε τον πόνο του άλλου χωρίς να βάλετε τον εαυτό σας στην θέση του, στη θέση των παιδιών σας. Μην μαλώνετε μεταξύ σας, μην είστε κοντόφθαλμοι, αλλά δείτε πόσα πολλά μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε ενώνοντας τις φωνές μας και τη δύναμή μας ενάντια σε όσους μας θέλουν σκλάβους και δούλους.
Μόνο ο ενωμένος λαός μπορεί να σταματήσει την καταστροφή και τη σφαγή. Ήδη ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ήδη πολύς κόσμος πνίγεται από το άδικο. Το «δε βαριέσαι» αδερφέ δεν έχουμε την πολυτέλεια να το επικαλούμαστε πια. Ο Κολοκοτρώνης έλεγε «την Ελλάδα θέλουμε και ας τρώμε πέτρες». Ας προτάξουμε τις φωνές μας υπέρ του δικαιώματός μας να είμαστε Άνθρωποι κι ας μην πέσουμε αμαχητί. Φωνή λαού, οργή Θεού, αγάπη λαού το θέλω του Θεού.
Για να γίνει αυτό το κράτος, έχουνε αγωνιστεί οι παππούδες μας και οι προπαππούδες μας, έχουνε χύσει το αίμα τους, για να μπορούνε σήμερα όλοι αυτοί οι αχαρακτήριστοι που κυβερνάνε να επιβάλλουνε όλους τους αντιχριστιανικούς και ανθελληνικούς νόμους.
Μιλάνε για «δημοκρατία», αυτοί οι πολιτικοί απατεώνες, αλλά την Κυριακή εκείνη στο κέντρο της Αθήνας, από τη Βουλή μέχρι το Μοναστηράκι, καταργήθηκε η Δημοκρατία από το παρακράτος των Εξαρχείων, και δεν επεμβαίνει ένας Εισαγγελέας, δεν επεμβαίνει κανείς!... Είναι άραγε η πρώτη φορά;
Όπως δηλώνει ο Νικόλας, μεταξύ άλλων, ο Έλληνας που χτυπήθηκε βάναυσα στο κεφάλι πολλάκις στο κέντρο της Αθήνας, οι αναρχικοί (είναι άραγε πραγματικά αναρχικοί ή είναι ή είναι στρατολογημένοι, εκπαιδευμένοι και πληρωμένοι;;;) κάνανε ότι θέλανε, πήγαν να τους σκοτώσουνε όλους αυτούς τους Έλληνες πολίτες που είχαν τον Σταυρό και τις Ελληνικές Σημαίες αλλά και τους Ευέλπιδες!...
Γιατί δεν επενέβη η Αστυνομία;;; Που ήταν η αστυνομία; Μιλάμε για το κέντρο της πρωτεύουσας. Δεν υπήρχε αστυνομία να επέμβει; Άμα γίνει κάποια τρομοκρατική ενέργεια, δεν υπάρχει αστυνομία; Είναι αυτό Δημοκρατία; Είναι αυτό ευνομούμενο κράτος, να μην μπορούμε να κυκλοφορούμε στο κέντρο της πρωτεύουσας;;
Ο χώρος εκείνος που ήταν περικυκλωμένος από τα ΜΑΤ, ο χώρος που ήταν οι Έλληνες πατριώτες γιατί δεν προστατεύθηκε;;; Ένας αστυνομικός, λέει ο Νικόλας, του είπε πως έχουν διαταγή ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ!! Ένας εισαγγελέας γιατί δεν επεμβαίνει;;;... Α ρε και κούναγε το χέρι του μόνο κανένας Χρυσαυγίτης σε κανένα ξένο!!!
Σημειώνω ότι η διαμαρτυρία αυτή των Ελλήνων ήταν για την «αλλαγή φύλλου» στα 15 που πέρασε η κυβέρνηση.
Αυτοί λοιπόν δεν είναι απλά αλήτες των Εξαρχείων. Μήπως είναι στρατολογημένοι;;; Ξέρουν και κτυπάνε όλοι τους με χτυπήματα πολεμικών τεχνών!!!
Γιατί δεν αντιδρούν τα «δημοκρατικά κόμματα»;;; Μήπως είστε ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ αφέντη ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Αφέντη ΣΟΡΟΣ!!!
Α ρε Νεοέλληνα και να ήξερες τι κόλαση σε περιμένει σε λίγους μήνες και μέσα στο 2018!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΙΔΗΣΗ

Στείλτε μας τα δικά σας νέα, φωτογραφίες, σχόλια, σκέψεις, παρατηρήσεις και δείτε τα δημοσιευμένα στο lakonikos.gr και στην ημερήσια εφημερίδα ΛΑΚΩΝΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ
Διεύθυνση e-mail(*)
Μη έγκυρη διεύθυνση e-mail

Περιγραφή(*)
Συμπληρώστε μια περιγραφή για την είδηση σας

Φωτογραφία

Κωδικός Ασφαλείας(*)
Κωδικός Ασφαλείας
Ο κωδικός ασφαλείας είναι λάθος