Αποκάλυψη βόμβα: «Η Ελλάδα έσωσε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»

Διαβάστε όλοι

Παρασκευή, 13 Νοέμβριος 2015 18:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Έγραφε ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης στην Ε.Ω. πριν λίγους μήνες:
Η Ναόμι Κλάιν, η 45χρονη Καναδέζα (εβραϊκής καταγωγής) συγγραφέας του παγκοσμίου μπεστ-σέλερ «Το δόγμα του σοκ», είναι η ερευνήτρια που έχει περιγράψει καλύτερα από τον οποιονδήποτε τη μεθοδολογία των διεθνών τοκογλύφων.
Τον ρόλο του ΔΝΤ στη διάλυση ολόκληρων κρατών και τη συνέργεια τοπικών κυβερνήσεων στην εξαθλίωση των ίδιων των λαών τους!!!… Δυστυχώς εδώ και 6 χρόνια το «δόγμα του σοκ» εφαρμόζεται και στην Ελλάδα, οδηγώντας τον τόπο μας σε ΑΣΦΥΞΙΑ.
Πρόσφατα η Ναόμι Κλάιν έδωσε συνέντευξη στην ελληνική εφημερίδα «Το Βήμα». Στη συνέντευξή της αυτή ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτική και «αιχμηρή» για τον ρόλο που παίζουν κατά του λαού μας οι δανειστές-δυνάστες μας. Σε ένα μακάβριο «παιχνίδι» ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ, που οδηγεί στην εθνική κατάθλιψη και τη μαζική αυτοκτονία…
Ένα «παιχνίδι» που αν δεν τελειώσει, είναι ικανό να συμπαρασύρει όλους στη χειρότερη δυνατή κοινωνική και πολιτική ανωμαλία.
Είπε η κ. Κλάιν μεταξύ άλλων: «Παρακολουθώ από πολύ κοντά την ελληνική κρίση και φυσικά την παρέμβαση της τρόικας (του ΔΝΤ, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας). Αυτό που με εντυπωσίασε, ιδιαίτερα στην αρχή της κρίσης, ήταν ότι οι Έλληνες αντιστάθηκαν στα όσα πήγαιναν να τους επιβληθούν. Όταν μάλιστα και στις Ηνωμένες Πολιτείες είχαμε την κρίση με τις Τράπεζες, επεσήμανα το γεγονός αυτό σε Αμερικανούς συνομιλητές μου.
Μετά βέβαια το κλίμα σταδιακά άλλαξε. Όταν τα πράγματα δυσκόλεψαν, άρχισε η «εκπαίδευση». Κατ’ αρχάς, το ΔΝΤ διέγνωσε ότι είστε άρρωστοι, ότι ο χαρακτήρας των Ελλήνων είναι άρρωστος. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΥΝ να αισθάνεστε ένοχοι γι’ αυτό που είστε. Πρόκειται για μια τακτική κοινωνικής παθολογίας η οποία δεν περιορίζεται στην Ελλάδα.
Επεκτείνεται και στις υπόλοιπες χώρες του Μεσογειακού Νότου». Και συνεχίζει στη συνέντευξή της: «Μετά το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης το 2008, οι περισσότεροι ανέμεναν ότι το ΔΝΤ θα άλλαζε μυαλά. Περιμέναμε ότι το ευρωπαϊκό μοντέλο θα υπερίσχυε του αμερικανικού. Τώρα γιατί δεν έγινε κάτι τέτοιο παραμένει άγνωστο. Ίσως οι άνθρωποι του ΔΝΤ να έχουν πέσει όλα αυτά τα χρόνια σε μια ιδεολογική παγίδα (Σιγά. Σχέδιο είναι της παγκοσμιοποίησης και των αρπαχτικών αντιχρίστων).
Μετά και την εμπειρία της Αργεντινής το ΔΝΤ ήταν έτοιμο κυριολεκτικά να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ!!! Τόσο ιδεολογικά όσο και χρηματικά. Σε αυτό είχε βοηθήσει και η οικονομική κρίση μετά το 2008. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ότι το ΔΝΤ είχε αναγκαστεί να πουλήσει ακόμη και χρυσό από τα αποθέματά του!!!
Και βέβαια η εικόνα του στον αναπτυσσόμενο κόσμο ήταν τόσο κακή που οι ηγεσίες των χωρών αυτών ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να το δουν μπροστά τους. Τώρα όμως το ΔΝΤ βρήκε μια νέα «αγορά»: Την Ευρώπη. Κατά έναν περίεργο τρόπο, σώσατε το ΔΝΤ από τη χρεοκοπία»… Η Ελλάδα το έσωσε»!!!
Σαν Ανάργυρος σας φωνάζω: Θα ξυπνήσετε μωρέ Έλληνες; Μας πρόδωσαν σχεδόν όλοι! Πουλήσανε και την Ελλάδα και εμάς! Έως πότε θα κοιμάστε και θα αράζετε στους καναπέδες σας;;; Βγείτε στους δρόμους ειρηνικά μωρέ. Για εβδομάδες, συνέχεια. Εκατομμύρια Έλληνες. Χανόμαστε εντελώς σε λίγο. Ας δείξουμε τη δύναμή μας σαν λαός. Θα μας πάρουν και τα σπίτια μας και τη γη μας και το βιός μας σε λίγο! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ που όμοιά της ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΒΙΩΣΕΙ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti