Συνέλληνες προσοχή στο τεχνητό κλίμα ψευτο-διχασμού

Παρασκευή, 03 Ιούλιος 2015 20:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Δεν τα φάγαμε μαζί τελικά παιδιά. Προσέξτε τώρα, από τα λεφτά τα δικά μας -του ελληνικού λαού δηλαδή- η Κρατική βοήθεια προς τις Τράπεζες ήταν στα χρόνια της κρίσης: Κωνσταντίνος Καραμανλής 28 δισεκατομμύρια ευρώ, Γεώργιος Παπανδρέου 110 δισ. ευρώ, Λουκάς Παπαδήμος 48 δισ. ευρώ, Αντώνης Σαμαράς 125 δισ.ευρώ. Σύνολο 311 δισ. ευρώ.
Βάλτε τώρα πόσα χρωστάνε Μπόμπολας, Ψυχάρης, Βαρδινογιάννης, ΙΝΤΡΑΚΟΜ (Κόκκαλης), Όμιλος Πήγασος - ΕΛΛΑΚΤΩΡ (Μπόμπολας), Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη, ΑΝΤ1, ALPHA κλπ, προσθέστε τα τώρα και θα δείτε πόσα εκατοντάδες δισεκατομμύρια ευρώ χάθηκαν από τον ελληνικό λαό.
Δυο λόγια μόνο:
Αφού λοιπόν κορόιδεψαν, έκλεψαν, εξαπάτησαν και εξαθλίωσαν πέντε χρόνια ξένοι και ντόπιοι έναν ολόκληρο ελληνικό λαό, έρχονται τώρα να ολοκληρώσουν το σχέδιο και να τον χρεοκοπήσουν με τη συγκατάθεσή του. Μόνο και μόνο για να μην πάρουν οι υπεύθυνοι πάνω τους την χρεοκοπία.
Γιατί αυτό το νόημα έχει το δημοψήφισμα. Να αποφασίσει ο λαός για τις προδοσίες που έκαναν όλοι αυτοί. Και αφού τον οδήγησαν με την απειλή μαχαιριών και ξυραφιών, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ, στο χείλος του γκρεμούτώρα τον ρωτούν «δημοκρατικά» με ποιον τρόπο θέλει να πεθάνει.
Αν θέλει να πεθάνει αργά και βασανιστικά και να γυρίσει στους βασανιστές μετά με τα «μαχαίρια και ξυράφια» απαντάει ΝΑΙ.
Αν θέλει να πεθάνει ακαριαία και να πέσει στον γκρεμό, απαντάει ΟΧΙ (έτσι έχουν αποφασίσει απ’έξω).
Ό,τι και να συμβεί όμως δεν θα φταίνε τυπικά αυτοί που οδήγησαν τη χώρα εδώ, αλλά θα είναι υπεύθυνος ο λαός που αποφάσισε «ελεύθερα» και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.
Σας λέω ότι το δημοψήφισμα είναι παγίδα και ό,τι και να ψηφήσουμε έρχεται και η 18η του Ιουλίου.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΛΙΜΑ ΨΕΥΤΟ-ΔΙΧΑΣΜΟΥ. ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.
Το σχέδιο βρίσκεται στο τέλος του. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΥΜΑΤΑ των ξένων και των ντόπιων που μας διοίκησαν.
Είτε ψηφήσουμε ΝΑΙ είτε ΟΧΙ, τα γεγονότα τα τρομαχτικά ξεκίνησαν. Προτιμώ λοιπόν να ψηφίσω ΟΧΙ, χωρίς να υποστηρίζω την κυβέρνηση (δεν έχω άλλωστε και συμπάθεια προς το ΣΥΡΙΖΑ), για να πεθάνω όρθιος στις επάλξεις σαν τον φρουρό της Πομπηίας, σαν τον Λεωνίδα, σαν τους ήρωες του 1821, σαν τους ήρωες του 1940 κλπ και όχι σαν δούλος και σκλάβος των ξένων και των ντόπιων.
Σας λέω τούτο τώρα, όμως δεν θα πεθάνουμε, θα αντέξουμε και μετά το Γολγοθά που ήδη ξεκίνησε, θα περάσουμε στην ανάσταση σαν λαός και θα μας προσκυνήσουν όλα τα έθνη.
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΕΜΙΛΗΣΕ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα