Κάτι δεν πάει καλά! Πού είναι ο Χατζηνικολάου και ο Τράγκας; Κε Παπαδήμο!...

Γράφει ο Ανάργυρος Ξεπαπαδάκης
Τρίτη, 15 Νοέμβριος 2011 02:00 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Όπως ξέρετε φίλοι μου, δεν έχω πει καλά λόγια για τους δημοσιογράφους. Τους θεωρώ συνυπεύθυνους για το κατάντημα της χώρα μας. Θέλω όμως να προσέξετε σήμερα κάποια πράγματα.
1ον. Τις τελευταίες 6-7 μέρες έχει εξαφανιστεί από τον REAL FM ο ιδιοκτήτης του Νίκος Χατζηνικολάου. Δεν κάνει την εκπομπή του 10-12, και στη θέση του κάνουν εκπομπή ο Παυλόπουλος με κάποιον άλλον. Ο Παυλόπουλος είπε ότι ο Χατζηνικολάου είναι… άρρωστος για λίγες ημέρες.
2ον. Εδώ και καιρό, επίσης στον REAL FM και στις 8-10πμ είχε μόνιμα εκπομπή ο Γιώργος Τράγκας με τρομερή ακροαματικότητα και σε πλήρη αντίθεση με το μνημόνιο, και τη νέα γερμανική κατοχή. Ο Τράγκας κυριολεκτικά ξεσήκωνε τον κόσμο κάθε πρωί δημιουργώντας τρομερό κλίμα σε βάρος των… δοσίλογων, και κατηγορούσε σφόδρα όλους αυτούς… Ο Τράγκας τις τελευταίες μέρες έλεγε στα πεταχτά «… για όσο ακόμα με αφήσουν να έχω βήμα…».
Ε, λοιπόν πριν 5 ημέρες, ο Τράγκας κόπηκε! Στη θέση του υπάρχουν 2 άλλοι δημοσιογράφοι άχρωμοι, άοσμοι και άγευστοι σε εκπομπή χαμηλών τόνων…
3ον. Ο Τράγκας τις τελευταίες 2 εβδομάδες, συναισθανόμενος ότι ο Χατζηνικολάου δεν έχει ίσως τα κότσια να αντέξει τις πιέσεις του συστήματος αν αυτό απαιτήσει το κόψιμο του Τράγκα από τον REAL FM, φρόντισε να στήσει και μια τηλεοπτική εκπομπή στο EXTRA 3 κάθε βράδυ. Έ, λοιπόν πριν λίγες ημέρες κόπηκε και αυτή η τηλεοπτική εκπομπή όπως διαβάζω, από το EXTRA 3, και στη θέση τους έκανε εκπομπή ένας άλλος…
4ον. Κάθε πρωί, στο ALTER είχε εκπομπή ο Αυτιάς με καθαρά αντιμνημονιακή στάση. Καλούσε συνεχώς καθηγητές οι οποίοι κυριολεκτικά ξεβράκωναν την πολιτική απάτη που ζούμε εδώ και 2 χρόνια και φυσικά ήταν ενάντια σε αυτά που υφίσταται ο ελληνικός λαός. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα στην εκπομπή του Αυτιά ήταν ο καθηγητής Κοτζιάς που με πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση ήταν κυριολεκτικά καταπέλτης αποκαλύπτοντας το όργιο του ψεύδους, και του δοσιλογισμού του πολιτικού συστήματος.
Ε, λοιπόν και η εκπομπή του Αυτιά κόπηκε! Εδώ και λίγες ημέρες το ALTER δείχνει… κινούμενα σχέδια!
5ον. Εδώ και καιρό, ο Χατζηνικολάου βλέποντας ότι ο κόσμος έχει αγριέψει και θέλοντας ίσως να πουλάει φύλλα με την REAL NEWS, αλλά και την τηλεθέαση στις ειδήσεις του ALTER, είχε κάνει κάποια στροφή στις ειδήσεις του ALTER με αντιμνημονιακή κατεύθυνση. Κρατούσε τον μονίμως αντιμνημονιακό Τράγκα ως σχολιαστή, και ακόμα και η Μακρή και ο Κώνστας είχαν αρχίσει να το… στρίβουν… αντιμνημονιακά.
Και οι ειδήσεις του ALTER εδώ και μέρες κόπηκαν…
Το δικαίωμα να κάνουμε εκλογές μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να κάνουμε δημοψήφισμα μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να αποφασίζουμε από ποιους θα δανειζόμαστε μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να αποφασίζουμε τι, και από ποιους θα αγοράζουμε όπλα μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια, εθνική και προσωπική μας το απαγόρευσαν.
Το δικαίωμα να διαδηλώνουμε μας το απαγόρευσαν, με τα ΜΑΤ κλπ.
Τώρα φιμώνονται οι αντιστασιακές φωνές, τρομοκρατούνται δημοσιογράφοι, καταργούνται σε μια νύχτα εκπομπές που δεν τους συμφέρουν, ποιος ξέρει ίσως με τι εκβιασμούς στο παρασκήνιο…
Αδέλφια, υπάρχει ακόμα κανείς σε αυτή τη χώρα που αυτό «το πράγμα» το ονομάζει δημοκρατία;
Και δύο λόγια στον κο Παπαδήμο.
Κύριε Παπαδήμο επειδή όπως φαντάζονται πολύ λίγα θα ξέρεις από Ελλάδα και πολύ περισσότερα από «Ευρώπη».
Επειδή ίσως ελάχιστα πράγματα ξέρεις από ανθρώπους και πολύ περισσότερα από αριθμούς.
Επειδή ίσως πολύ λίγα να ξέρεις από αγώνα για επιβίωση και σίγουρα πολύ περισσότερα για αγώνα για «καριέρα».
Επειδή οι φίλοι οι δικοί σου είναι οι εχθροί οι δικοί μας,
Πριν αρχίσεις το «θεάρεστο» έργο σου κρίνεται απαραίτητο να συστηθούμε…
Κε Παπαδήμο, θα μας κόψουν λέει το χρέος κατά 100 δις ευρώ και θα μας δώσουν νέο δάνειο 130 δις ευρώ, σας ρωτάω γιατί αυτό, και με τι επιτόκιο;
Πιστεύω κύριε πρωθυπουργέ ότι με την επιλογή σας μπήκαμε στον αστερισμό της δραχμής, της δραχμετας, ή ότι άλλο προκύψει για τον νότο της Ευρωζώνης που στο τέλος θα αποσχισθεί από την ΕΕ.
Θα έχουμε διάσπαση σε Βορά και Νότο…
«Καλόν αγώνα έλληνες».
ΥΓ.  Το άρθρο αυτό είχε γραφεί στις 13/11 αλλά ο Χατζηνικολάου με τον Τράγκα επανήλθαν από την Τρίτη στο REAL FM. Τι συμβαίνει θα φανεί.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΡΘΡΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti